Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. RMD213DAB-BT

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de RMD213DAB-BT. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Caliber RMD213DAB-BT.

Specificaties RMD213DAB-BT

Merk

Caliber

Fabrikantcode

RMD213DAB-BT

Omschrijving van de RMD213DAB-BT

Met de Caliber RMD213DAB-BT autoradio geniet je van een storingsvrije radio-ervaring. Deze autoradio is uitgerust met een DAB+ antenne, zodat je kunt genieten van radio zonder enige vorm van ruis. Deze geavanceerde functie stelt je in staat om te luisteren naar je favoriete radiostations met een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Naast DAB+ heeft de Caliber autoradio ook de mogelijkheid om FM radiozenders af te spelen. Hierdoor heb je toegang tot een breed scala aan radiostations om uit te kiezen. Maar dat is nog niet alles! Met de ingebouwde Bluetooth-functie kun je moeiteloos je favoriete muziek en podcasts streamen vanaf je smartphone of andere Bluetooth-apparaten. Op deze manier kun je altijd genieten van je favoriete nummers tijdens het autorijden. En alsof dat nog niet genoeg is, is de Caliber autoradio ook voorzien van een handige USB-ingang. Hierdoor kun je je eigen muziek afspelen vanaf een USB-stick. Zo heb je altijd toegang tot je persoonlijke muziekcollectie, zelfs als je geen Bluetooth-apparaat bij de hand hebt. Met de Caliber autoradio kun je dus op allerlei manieren van muziek genieten in je auto. Het is de ideale metgezel voor lange ritten en dagelijkse pendeltochten.

Pluspunten
  • Met de DAB+ tuner geniet u van een ruisvrije radiokwaliteit. De autoradio streamt draadloos muziek van uw smartphone of tablet via bluetooth. U kunt uw muziek afspelen vanaf een usb-stick.

Minpunten
  • Op de autoradio speel je geen cd's af.

Veelgestelde vragen over de RMD213DAB-BT en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de RMD213DAB-BT klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de RMD213DAB-BT. Als je de RMD213DAB-BT wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de RMD213DAB-BT is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.