Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Samsung HW-B450

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung HW-B450. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung HW-B450/XN.

Specificaties Samsung HW-B450

Merk

Samsung

Fabrikantcode

HW-B450/XN

Omschrijving van de Samsung HW-B450

De Samsung HW-B450 is een innovatieve soundbar die jouw kijkervaring naar een hoger niveau tilt. Met deze soundbar kun je jouw televisie draadloos verbinden zonder gedoe met kabels. Dankzij de bluetooth-functie kun je de soundbar gemakkelijk koppelen aan jouw tv, waardoor je geen last hebt van storende kabels. Is jouw televisie niet uitgerust met bluetooth? Geen probleem! Je kunt de soundbar ook aansluiten via de optische ingang. De Samsung HW-B450 wordt geleverd met een krachtige subwoofer, waardoor je niet alleen kunt genieten van helder geluid, maar ook van diepe bastonen. Met de Bass Boost-functie kun je de lage tonen nog meer benadrukken, waardoor explosies en actiescènes nog indrukwekkender klinken. Daarnaast past de Adaptive Sound Lite-functie automatisch het geluid aan op basis van wat je aan het kijken bent, zodat je altijd kunt genieten van een heldere en meeslepende geluidsweergave. Met de Samsung HW-B450 soundbar haal je een stijlvol en geavanceerd geluidssysteem in huis. Geniet van ongekend helder geluid en diepe bas, zonder gedoe met kabels. Ervaar films, series en muziek op een compleet nieuwe manier en laat je meeslepen door het rijke geluid van de Samsung HW-B450.

Pluspunten
  • Je koppelt de soundbar draadloos via bluetooth aan je televisie. Met de subwoofer die wordt meegeleverd, kun je genieten van de diepste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. Adaptive Sound Lite past automatisch het geluid aan op basis van wat je aan het kijken bent, voor een heldere geluidsweergave.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen hdmi-aansluiting, in tegenstelling tot de Samsung HW-B550.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-B450 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung HW-B450 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung HW-B450. Als je de Samsung HW-B450 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung HW-B450 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.