zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung HW-B550. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung HW-B550/XN.

Specificaties Samsung HW-B550

Merk

Samsung

Fabrikantcode

HW-B550/XN

Omschrijving van de Samsung HW-B550

Met de Samsung HW-B550 kun je op verschillende manieren verbinding maken met je televisie. Deze soundbar is uitgerust met een hdmi-aansluiting, een optische aansluiting en kan draadloos via bluetooth worden verbonden met je televisie. Hierdoor heb je de vrijheid om te kiezen of je de soundbar bedraad of draadloos wilt aansluiten. Naast het heldere geluid van de soundbar kun je ook genieten van de diepste tonen dankzij de meegeleverde subwoofer. Met de Bass Boost-functie kun je de lage tonen benadrukken, waardoor een explosie in een film extra krachtig klinkt. Daarnaast beschikt de Samsung HW-B550 over Adaptive Sound Lite, waarmee het geluid automatisch wordt aangepast op basis van wat je aan het kijken bent. Dit zorgt voor een heldere geluidsweergave, ongeacht of je een film, serie of muziek aan het luisteren bent. De soundbar heeft een strak en modern ontwerp dat perfect past bij elke televisie. Met de handige bedieningselementen aan de bovenkant van de soundbar kun je eenvoudig het volume aanpassen en van audiomodus wisselen. Kortom, met de Samsung HW-B550 geniet je van een meeslepende geluidservaring bij al je favoriete media.

Pluspunten
  • Met behulp van Bluetooth koppel je de soundbar aan je televisie en stream je draadloos muziek vanaf je smartphone. Dankzij de inbegrepen subwoofer kun je niet alleen genieten van het heldere geluid van de soundbar, maar ook van de diepe tonen. Adaptive Sound Lite past het geluid automatisch aan op basis van wat je aan het kijken bent, voor een duidelijke geluidsweergave.

Minpunten
  • Er wordt geen HDMI-kabel bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-B550 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung HW-B550 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung HW-B550. Als je de Samsung HW-B550 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung HW-B550 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals