Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Samsung HW-C450

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung HW-C450. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung HW-C450/XN.

Specificaties Samsung HW-C450

Merk

Samsung

Fabrikantcode

HW-C450/XN

Omschrijving van de Samsung HW-C450

Met de Samsung HW-C450 haal je het beste uit je kijkervaring van films en series. Dankzij de geavanceerde DTS Virtual:X technologie wordt het geluid om je heen gecreëerd in 3D, waardoor je jezelf midden in de actie waant. Of het nu een spannende actiescène of een romantisch moment is, je ervaart alles op een realistische manier. Deze soundbar wordt geleverd met een krachtige subwoofer, waardoor je kunt genieten van een diepe bas. Hierdoor voel je de impact van elke explosie en het onweer in een film lijkt wel heel dichtbij. Daarnaast past het geluid zich automatisch aan de ruimte aan, zodat je altijd van helder geluid kunt genieten, ongeacht de grootte van de ruimte. Een unieke functie van de Samsung HW-C450 is de Voice Enhanced functie. Hierdoor worden stemmen glashelder weergegeven, waardoor je geen enkel woord meer mist tijdens een gesprek in een film of serie. Je hoeft niet meer terug te spoelen omdat je de acteurs niet verstond. Kortom, met de Samsung HW-C450 haal je een krachtig en veelzijdig geluidssysteem in huis dat je kijkervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Dankzij DTS Virtual:X ervaar je een realistisch geluid. Door de diepe klanken van de subwoofer worden films en series intenser beleefd. Met de Voice Enhanced functie wordt het geluid helderder, zodat je gesprekken goed kunt verstaan.

Minpunten
  • Je zult niet volledig omringd worden door geluid omdat de soundbar niet over Dolby Atmos beschikt.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-C450 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung HW-C450 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung HW-C450. Als je de Samsung HW-C450 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung HW-C450 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.