zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung HW-Q600B. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung HW-Q600B/XN.

Specificaties Samsung HW-Q600B

Merk

Samsung

Fabrikantcode

HW-Q600B/XN

Omschrijving van de Samsung HW-Q600B

Ervaar een meeslepend geluid met de Samsung HW-Q600B. Deze soundbar is voorzien van Dolby Atmos, waardoor het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt gestuurd. Dit creëert een indrukwekkende surround sound ervaring, vergelijkbaar met de bioscoop. Bovendien, wanneer je de soundbar combineert met een Samsung tv die Q-Symphony ondersteunt, worden het geluid van de soundbar en de tv gecombineerd. Dit resulteert in een nog voller en rijker geluid. De Samsung HW-Q600B wordt geleverd met een subwoofer, waardoor je niet alleen geniet van helder geluid, maar ook van diepe, krachtige basgeluiden. Of je nu naar muziek luistert, films kijkt of games speelt, deze soundbar zorgt voor een meeslepende en hoogwaardige geluidsweergave. Daarnaast is de soundbar stijlvol vormgegeven en past deze perfect bij je interieur. Met de Samsung HW-Q600B haal je een soundbar in huis die je onderdompelt in een overweldigende audio-ervaring. Laat je verrassen door de rijke klanken en de indrukwekkende diepte van het geluid. Geniet van een bioscoopervaring in je eigen woonkamer en beleef je favoriete films en muziek op een geheel nieuw niveau.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie, zodat je kunt genieten van een surround sound-ervaring zonder achterluidsprekers. Als je de soundbar combineert met een Samsung TV die Q-Symphony ondersteunt, krijg je een nog rijkere geluidsweergave. Met de meegeleverde subwoofer kun je naast het heldere geluid van de soundbar ook genieten van de diepste tonen.

Minpunten
  • Deze soundbar heeft niet, in tegenstelling tot de Samsung HW-Q700B, SpaceFit Sound waarmee je het geluid kunt afstemmen op de akoestiek van je ruimte.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q600B en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung HW-Q600B klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung HW-Q600B. Als je de Samsung HW-Q600B wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung HW-Q600B is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals