Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Samsung HW-Q600C (2023)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung HW-Q600C (2023). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung HW-Q600C/XN.

Specificaties Samsung HW-Q600C (2023)

Merk

Samsung

Fabrikantcode

HW-Q600C/XN

Omschrijving van de Samsung HW-Q600C (2023)

De Samsung HW-Q600C (2023) neemt je mee op een meeslepende audio-ervaring tijdens het gamen en het kijken van je favoriete films. Met de geavanceerde Dolby Atmos-technologie wordt het geluid via het plafond teruggekaatst naar je zitplek, waardoor je het gevoel hebt dat de kogels daadwerkelijk om je oren vliegen tijdens intense game-avonden. Maar ook tijdens filmavonden zul je versteld staan. Met de Voice Enhancement Mode kun je stemmen luid en duidelijk horen, zodat je nooit meer hoeft terug te spoelen omdat je niet kon verstaan wat er werd gezegd. De Adaptive Sound-functie zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van je film, ongeacht het volume. Dankzij de Q-Symphony techniek werken het geluid van je televisie en je soundbar perfect samen, wat resulteert in een krachtig en meeslepend geluid. Zo word je volledig ondergedompeld in je favoriete films en voel je elke emotie tot in je botten. De Samsung HW-Q600C (2023) is niet zomaar een soundbar, maar een audio-apparaat dat je meeneemt naar een andere dimensie van entertainment.

Pluspunten
  • Dankzij Dolby Atmos lijkt het alsof je jezelf in de film bevindt. Je hoeft niet meer terug te spoelen omdat je de presentator niet kon verstaan dankzij de Voice Enhancement Mode. Met Adaptive Sound ervaar je je film net zo goed op een hoog en laag volume.

Minpunten
  • Je bedient de soundbar niet door middel van je stem. Q-Symphony kan alleen worden gebruikt met Samsung-televisies uit 2022 en 2023.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q600C (2023) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung HW-Q600C (2023) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung HW-Q600C (2023). Als je de Samsung HW-Q600C (2023) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung HW-Q600C (2023) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.