Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Samsung HW-Q60C (2023)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung HW-Q60C (2023). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung HW-Q60C/XN.

Specificaties Samsung HW-Q60C (2023)

Merk

Samsung

Fabrikantcode

HW-Q60C/XN

Omschrijving van de Samsung HW-Q60C (2023)

Bekijk je favoriete film op een geheel nieuwe manier met de Samsung HW-Q60C (2023) en geniet nog meer van de ultieme filmervaring. Met de meegeleverde subwoofer word je ondergedompeld in diepe, indrukwekkende klanken die zorgen voor een intense beleving. Maar dat is niet alles, want dankzij Dolby Atmos wordt het geluid ook nog eens overal om je heen verspreid, zelfs via het plafond naar jouw zitplek. Zo lijkt het net alsof je echt onderdeel bent van de actie en zweeft de helikopter uit de film als het ware boven je hoofd. Met de Adaptive Sound Lite-technologie ben je altijd verzekerd van optimaal geluid, ongeacht de kamer waarin je je bevindt of het volume waarop je luistert. Deze geavanceerde functie scant jouw kamer en past het geluid automatisch aan op basis van de specifieke scène die je bekijkt. Zo geniet je altijd van de perfecte geluidsweergave, of je nu in een kleine slaapkamer of in een ruime woonkamer zit. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met de Samsung HW-Q60C ook nog eens moeiteloos je favoriete afspeellijsten vanaf je telefoon beluisteren. Dankzij de handige bluetooth-functie kun je eenvoudig verbinding maken met je telefoon en genieten van al je favoriete nummers in de hoogste geluidskwaliteit. Of je nu een film kijkt, muziek luistert of gewoon ontspant, met de Samsung HW-Q60C haal je een krachtige en veelzijd.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde subwoofer kun je intens genieten van je favoriete films dankzij de diepe bastonen. Ervaar een ruimtelijk geluid dankzij Dolby Atmos, waarbij het geluid via het plafond naar jouw zitplek wordt weerkaatst. Adaptive Sound Lite analyseert jouw kamer voor een optimale weergave van het geluid.

Minpunten
  • Wanneer je op zoek bent naar een echte surround sound, kies je voor de Samsung HW-Q930C.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q60C (2023) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung HW-Q60C (2023) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung HW-Q60C (2023). Als je de Samsung HW-Q60C (2023) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung HW-Q60C (2023) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.