Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Samsung HW-Q700C (2023)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung HW-Q700C (2023). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung HW-Q700C/XN.

Specificaties Samsung HW-Q700C (2023)

Merk

Samsung

Fabrikantcode

HW-Q700C/XN

Omschrijving van de Samsung HW-Q700C (2023)

Met de Samsung HW-Q700C (2023) breng je een ongeëvenaarde geluidservaring in huis. Deze soundbar met subwoofer zorgt voor een rijke en meeslepende audio-ervaring. Met maar liefst 5 speakers en Dolby Atmos technologie komt het geluid van alle kanten op je af, waardoor je je midden in de actie waant. Wat deze soundbar echt bijzonder maakt, is de SpaceFit Sound Pro functie. Deze zorgt ervoor dat het geluid zich automatisch aanpast aan de ruimte waarin je je bevindt. Of je nu in een kleine woonkamer of een grote thuisbioscoop zit, je geniet altijd van een kamervullend geluid. Dit zorgt voor een meeslepende ervaring die je volledig onderdompelt in je favoriete films, series en muziek. Daarnaast beschikt de Samsung HW-Q700C (2023) over Adaptive Sound, waardoor je altijd helder en duidelijk geluid hoort, ongeacht het volume. Of je nu zachtjes wilt genieten van achtergrondmuziek of een film op volle kracht wilt beleven, deze soundbar levert altijd een uitstekende geluidskwaliteit. En dankzij de spraakassistent integratie kun je de soundbar zelfs bedienen met je stem. Kies je favoriete spraakassistent en geniet van ultiem gebruiksgemak. Met de Samsung HW-Q700C (2023) haal je een soundbar in huis die de manier waarop je van audio geniet voorgoed zal veranderen.

Pluspunten
  • Dankzij Dolby Atmos zit je midden in je favoriete film. Met SpaceFit Sound Pro geniet je van een kamervullend geluid. Kies je favoriete spraakassistent en bedien de soundbar met je stem.

Minpunten
  • Je kunt de stemmen niet goed horen omdat de soundbar niet over de Active Voice Amplifier beschikt. Je kunt specifieke Samsung functies zoals Q-Symphony alleen gebruiken met Samsung televisies van 2021-2023.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q700C (2023) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung HW-Q700C (2023) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung HW-Q700C (2023). Als je de Samsung HW-Q700C (2023) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung HW-Q700C (2023) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.