Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Samsung HW-Q930B

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung HW-Q930B. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung HW-Q930B/XN.

Specificaties Samsung HW-Q930B

Merk

Samsung

Fabrikantcode

HW-Q930B/XN

Omschrijving van de Samsung HW-Q930B

Met de Samsung HW-Q930B breng je de bioscoopervaring naar jouw eigen woonkamer. Deze soundbar is uitgerust met maar liefst 9 voor- en surround speakers, evenals 4 opwaarts gerichte speakers. Dankzij de geavanceerde Dolby Atmos technologie wordt het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie weerkaatst, waardoor je volledig wordt ondergedompeld in een meeslepende geluidsbeleving. Om de surround ervaring compleet te maken, worden er ook achterluidsprekers en een subwoofer meegeleverd. Hierdoor geniet je niet alleen van geluid van voren, maar hoor je ook het geluid vanuit de achterkant van de ruimte komen. De subwoofer zorgt voor een diepe basweergave, waardoor je elke beat en trilling intens ervaart. Bovendien kun je met de SpaceFit functie het geluid van de soundbar perfect afstemmen op de akoestiek van jouw kamer, zodat je overal in de ruimte kunt genieten van een optimale geluidskwaliteit. Met de Samsung HW-Q930B soundbar wordt elke filmavond een buitengewone ervaring. Of je nu actie, avontuur of romantiek kijkt, je zult versteld staan van het realistische geluid dat deze soundbar produceert. Creëer jouw eigen thuisbioscoop en beleef elke scène alsof je er middenin zit. Laat je betoveren door het indrukwekkende geluid van de Samsung HW-Q930B en geniet van een audio-ervaring zoals nooit tevoren.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound. Je kunt nog meer genieten van de surround ervaring dankzij de bijgeleverde achterluidsprekers en subwoofer. Pas het geluid van de soundbar aan de akoestiek van de kamer aan met SpaceFit.

Minpunten
  • Als je een nog intensere surroundervaring wilt, kies dan voor de Samsung HW-Q990B met in totaal 22 ingebouwde speakers.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q930B en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung HW-Q930B klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung HW-Q930B. Als je de Samsung HW-Q930B wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung HW-Q930B is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.