Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Samsung HW-Q930C (2023)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung HW-Q930C (2023). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung HW-Q930C/XN.

Specificaties Samsung HW-Q930C (2023)

Merk

Samsung

Fabrikantcode

HW-Q930C/XN

Omschrijving van de Samsung HW-Q930C (2023)

Met de Samsung HW-Q930C (2023) kun je optimaal genieten van je favoriete games of een heerlijke filmavond. Deze soundbar biedt een indrukwekkende surround sound opstelling, dankzij de toegevoegde achterspeakers. De diepe bas van de subwoofer zorgt ervoor dat je de film nog intenser beleeft. Maar dat is nog niet alles, want met Dolby Atmos word je volledig omringd door het geluid. Het geluid wordt namelijk via het plafond teruggekaatst naar jouw luisterpositie, waardoor je een meeslepende ervaring krijgt. Een van de unieke eigenschappen van de Samsung HW-Q930C (2023) is de SpaceFit Sound Pro. Deze functie past het geluid automatisch aan naar de ruimte waarin je je bevindt, zodat je altijd kunt genieten van de beste geluidskwaliteit. Daarnaast zorgt de Active Voice Amplifier ervoor dat menselijke stemmen helder en duidelijk worden weergegeven, zodat je geen enkel woord hoeft te missen. Met behulp van de SmartThings app kun je de soundbar en gekoppelde boxen eenvoudig bedienen. Of je nu het volume wilt aanpassen, een andere afspeellijst wilt selecteren of de equalizer wilt instellen, alles is mogelijk met slechts een paar tikken op je smartphone. En als kers op de taart kun je de soundbar zelfs met je stem aansturen, zodat je je handen vrij hebt om nog meer te genieten van je favoriete content. Met de Samsung HW-Q930C (2023) haal je een krachtige en veelzijdige soundbar in huis.

Pluspunten
  • Met de surround sound opstelling hoor je geluid vanuit elke hoek. Dankzij Dolby Atmos bevind je je midden in de film en hoor je het geluid overal om je heen. Dankzij de SpaceFit Sound Pro word je niet overweldigd door geluid.

Minpunten
  • Alleen 2021-2023 Samsung televisies kunnen gebruik maken van specifieke Samsung eigenschappen zoals Q-Symphony.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q930C (2023) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung HW-Q930C (2023) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung HW-Q930C (2023). Als je de Samsung HW-Q930C (2023) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung HW-Q930C (2023) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.