Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Samsung HW-Q950A

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung HW-Q950A. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung HW-Q950A/XN.

Specificaties Samsung HW-Q950A

Merk

Samsung

Fabrikantcode

HW-Q950A/XN

Omschrijving van de Samsung HW-Q950A

Met de Samsung HW-Q950A haal je de ultieme bioscoopervaring naar je woonkamer. Deze soundbar creëert niet alleen helder geluid, maar ook diepe bastonen dankzij de subwoofer. Maar dat is nog niet alles! Met de meegeleverde achterspeakers wordt het geluid van alle kanten weergegeven, waardoor je volledig opgaat in je favoriete films en series. Deze soundbar ondersteunt de geavanceerde Dolby Atmos technologie, waardoor je geluid via het plafond naar je luisterpositie gestuurd wordt. Dit zorgt voor een meeslepende ervaring, alsof je midden in de actie zit. Of het nu een vliegtuig is dat over je hoofd vliegt of regendruppels die op je neerkomen, met de Samsung HW-Q950A beleef je geluid op een geheel nieuw niveau. Daarnaast beschikt deze soundbar over de innovatieve SpaceFit technologie. Hierdoor wordt het geluid van de luidsprekers automatisch afgestemd op de ruimte waarin je je bevindt. Dit betekent dat de plaatsing van de speakers minder invloed heeft op de geluidskwaliteit. Je kunt dus genieten van het beste geluid, ongeacht waar je de soundbar plaatst. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog eens draadloos je favoriete nummers streamen via de ingebouwde Chromecast, Airplay 2 of Spotify Connect. Zo kun je eenvoudig je muziek afspelen vanaf je smartphone, tablet of laptop en genieten van een geweldige geluidskwaliteit. Met de Samsung HW-Q950.

Pluspunten
  • Dankzij de achterluidsprekers geniet je van echt surroundgeluid. Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid nog ruimtelijker klinkt. Pas het geluid van de soundbar aan op de akoestiek van de kamer met behulp van SpaceFit.

Minpunten
  • De luidsprekers zijn ongeschikt om aan je multiroom systeem toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q950A en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung HW-Q950A klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung HW-Q950A. Als je de Samsung HW-Q950A wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung HW-Q950A is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.