zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung HW-Q990B. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung HW-Q990B/XN.

Specificaties Samsung HW-Q990B

Merk

Samsung

Fabrikantcode

HW-Q990B/XN

Omschrijving van de Samsung HW-Q990B

Met de Samsung HW-Q990B haal je de ultieme bioscoopervaring naar je eigen huiskamer. Deze soundbar is voorzien van maar liefst 11 voor- en surround speakers, samen met 4 opwaarts gerichte speakers. Dankzij de geavanceerde Dolby Atmos technologie wordt het geluid via het plafond naar je luisterpositie weerkaatst, waardoor je je middenin de actie waant. Om de ervaring compleet te maken, worden er ook nog eens achterspeakers meegeleverd, waardoor je geniet van een intense surround beleving, vergelijkbaar met de bioscoop. Maar dat is nog niet alles. Deze soundbar wordt geleverd met een subwoofer die is uitgerust met Auto EQ. Hierdoor past de subwoofer zich automatisch aan de akoestiek van de kamer aan, wat resulteert in een indrukwekkende weergave van krachtige lage tonen. Je voelt de bassen niet alleen, maar je beleeft ze echt. Of je nu naar je favoriete films kijkt, naar muziek luistert of games speelt, met de Samsung HW-Q990B wordt elke ervaring naar een hoger niveau getild. Met zijn strakke design past deze soundbar ook nog eens perfect bij je interieur. Geniet van de bioscoopervaring in je eigen huiskamer met de Samsung HW-Q990B.

Pluspunten
  • Dolby Atmos leidt het geluid naar je luisterpositie via het plafond, zodat je kunt genieten van surround sound. Met de inbegrepen achterspeakers kun je nog meer van een meeslepende surround-ervaring genieten. Dankzij Auto EQ op de meegeleverde subwoofer wordt de basweergave aangepast aan de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • De luidsprekers zijn niet geschikt om toe te voegen aan je multiroomsysteem.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q990B en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung HW-Q990B klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung HW-Q990B. Als je de Samsung HW-Q990B wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung HW-Q990B is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals