Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Samsung HW-Q990C (2023)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung HW-Q990C (2023). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung HW-Q990C/XN.

Specificaties Samsung HW-Q990C (2023)

Merk

Samsung

Fabrikantcode

HW-Q990C/XN

Omschrijving van de Samsung HW-Q990C (2023)

Met de Samsung HW-Q990C (2023) bevind je je midden in de actie van je favoriete film. Deze soundbar is voorzien van maar liefst 11 speakers die zorgvuldig naar voren, naar buiten en naar boven zijn gericht. Hierdoor creëert de soundbar een meeslepende surround sound-ervaring waarbij het geluid uit alle hoeken komt. Om deze ervaring compleet te maken, kun je de achterspeakers gebruiken om een volledige surround sound-opstelling te creëren. De toevoeging van de subwoofer zorgt voor diepe bastonen die je het gevoel geven alsof je daadwerkelijk aanwezig bent in de scène. Je zult bijna willen bukken wanneer je het geluid van een helikopter hoort die over lijkt te vliegen. Dankzij Dolby Atmos wordt het geluid via het plafond teruggekaatst naar jouw luisterpositie, waardoor je volledig wordt ondergedompeld in de filmervaring. Een ander uniek kenmerk van de Samsung HW-Q990C (2023) is de Active Voice Amplifier, die omgevingsgeluiden dempt en ervoor zorgt dat stemmen helder en duidelijk worden weergegeven. Hierdoor kun je elk gesprek en elke dialoog perfect volgen, zonder last te hebben van storende geluiden. Bovendien kun je de Voice Assistant gebruiken om de soundbar eenvoudig te bedienen. Kortom, met de Samsung HW-Q990C (2023) geniet je niet alleen van een ongekende geluidskwaliteit, maar creëer je ook een meeslepende filmerv.

Pluspunten
  • Jij bent het middelpunt van het geluid dankzij de opstelling met de achterspeakers voor surround sound. Met Dolby Atmos zit je midden in de film en hoor je het geluid overal om je heen. Dankzij de Active Voice Amplifier versta je stemmen helder.

Minpunten
  • Je gebruikt specifieke Samsung eigenschappen, zoals Q-Symphony, alleen met Samsung televisies uit 2021 - 2023.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q990C (2023) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung HW-Q990C (2023) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung HW-Q990C (2023). Als je de Samsung HW-Q990C (2023) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung HW-Q990C (2023) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.