Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Samsung HW-S60B

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung HW-S60B. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung HW-S60B/XN.

Specificaties Samsung HW-S60B

Merk

Samsung

Fabrikantcode

HW-S60B/XN

Omschrijving van de Samsung HW-S60B

Met de Samsung HW-S60B wordt jouw kijkervaring naar een hoger niveau getild. Deze soundbar is speciaal ontworpen om je volledig onder te dompelen in je favoriete films en series. Dankzij de geavanceerde Dolby Atmos technologie wordt het geluid via het plafond naar je luisterpositie gestuurd, waardoor je een meeslepende surround sound ervaring krijgt. Het geluid komt van alle kanten, zonder dat je achterspeakers nodig hebt. Een uniek kenmerk van de Samsung HW-S60B is de center speaker, die ervoor zorgt dat dialogen helder en duidelijk worden weergegeven. Je zult geen enkel woord missen tijdens het kijken naar je favoriete films of series. En als je de soundbar combineert met een Samsung tv die Q-Symphony ondersteunt, wordt het geluid van de soundbar zelfs gecombineerd met de tv speakers. Dit resulteert in een nog vollere en meeslepender geluidsweergave. Met de Samsung HW-S60B haal je niet alleen een geweldige geluidservaring in huis, maar ook een stijlvol en strak design. De soundbar past perfect bij de moderne inrichting van je woonkamer. Daarnaast is de HW-S60B eenvoudig te bedienen via de Samsung SmartThings app, waarmee je alle instellingen naar wens kunt aanpassen. Kortom, met de Samsung HW-S60B geniet je van een bioscoopervaring in je eigen huis, met kristalhelder geluid en een prachtig design.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound zonder achterluidsprekers. Met de center speaker klinken dialogen in films en series helder en duidelijk. Als je de soundbar combineert met een Samsung tv die Q-Symphony ondersteunt, ervaar je een nog voller geluid.

Minpunten
  • Bij de Samsung HW-S800B wordt geen subwoofer meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-S60B en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung HW-S60B klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung HW-S60B. Als je de Samsung HW-S60B wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung HW-S60B is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.