Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Samsung HW-S61B

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung HW-S61B. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung HW-S61B/XN.

Specificaties Samsung HW-S61B

Merk

Samsung

Fabrikantcode

HW-S61B/XN

Omschrijving van de Samsung HW-S61B

Met de Samsung HW-S61B kun je jezelf onderdompelen in een meeslepende kijkervaring met je favoriete films en series. Deze soundbar is uitgerust met de geavanceerde Dolby Atmos technologie, waarmee het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt gestuurd. Hierdoor komt het geluid van alle kanten, waardoor je kunt genieten van een indrukwekkende surround sound zonder de noodzaak van achterluidsprekers. Bovendien beschikt deze soundbar over een speciale center speaker, waardoor dialogen kraakhelder worden weergegeven. Je zult versteld staan van de helderheid en details die je hoort. Maar dat is nog niet alles! Wanneer je de Samsung HW-S61B combineert met een Samsung tv die Q-Symphony ondersteunt, wordt het geluid van de soundbar naadloos gecombineerd met de tv speakers. Hierdoor wordt de geluidsweergave nog voller en rijker, waardoor je jezelf helemaal kunt verliezen in de wereld van je favoriete content. Met de Samsung HW-S61B soundbar haal je een krachtig en veelzijdig audiosysteem in huis. Of je nu van actie, drama of muziek houdt, deze soundbar levert altijd een meeslepende geluidsbeleving. De strakke en moderne vormgeving past perfect bij elk interieur, terwijl de draadloze connectiviteit zorgt voor een nette en opgeruimde opstelling. Verrijk je kijkervaring en geniet van helder geluid en meeslepende surround sound met de Samsung HW-S61B soundbar.

Pluspunten
  • Dolby Atmos brengt het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound zonder achterluidsprekers. Met de center luidspreker klinken dialogen in films en series helder en duidelijk. Als je de balk combineert met een Samsung tv die Q-Symphony ondersteunt, geniet je van een rijker geluid.

Minpunten
  • Bij de Samsung HW-S801B wordt er geen subwoofer meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-S61B en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung HW-S61B klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung HW-S61B. Als je de Samsung HW-S61B wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung HW-S61B is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.