Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Samsung HW-S800B

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung HW-S800B. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung HW-S800B/XN.

Specificaties Samsung HW-S800B

Merk

Samsung

Fabrikantcode

HW-S800B/XN

Omschrijving van de Samsung HW-S800B

De Samsung HW-S800B is een perfecte toevoeging aan elke woonkamer. Met zijn ultradunne ontwerp, met een diepte van minder dan 4 centimeter, past de soundbar moeiteloos in elke ruimte. Dankzij de Dolby Atmos-technologie waan je jezelf in een bioscoop. Het geluid wordt via het plafond naar je luisterpositie gestuurd, waardoor het vanuit alle richtingen komt. Zo geniet je van een meeslepende surround sound-ervaring, zonder dat je extra achterluidsprekers nodig hebt. Bovendien past de SpaceFit Sound-functie het geluid van de soundbar aan op de akoestiek van de kamer, waardoor je kunt genieten van een kamervullend geluid. Maar dat is niet alles! De Samsung HW-S800B is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Met zijn strakke en moderne design is deze soundbar een echte eyecatcher in elke huiskamer. De hoogwaardige materialen en afwerking zorgen voor een luxe uitstraling. Daarnaast is de soundbar eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening of via de Samsung SmartThings-app op je smartphone. Hiermee heb je volledige controle over de geluidsinstellingen en kun je eenvoudig muziek streamen vanaf je mobiele apparaten. Kortom, de Samsung HW-S800B is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige soundbar met een prachtig design en indrukwekkend geluid.

Pluspunten
  • Het Ultra Slim ontwerp, met een dikte van slechts 4 centimeter, zorgt ervoor dat de soundbar in elke interieur past. Met Dolby Atmos wordt het geluid via het plafond naar je luisterpositie gestuurd, zodat je kunt genieten van surround sound zonder achterluidsprekers. Dankzij SpaceFit Sound past het geluid van de soundbar zich aan aan de akoestiek van de kamer, voor een geluid dat de hele kamer vult.

Minpunten
  • Als jouw televisie kleiner is dan 55 inch, dan is de soundbar breder dan jouw tv.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-S800B en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung HW-S800B klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung HW-S800B. Als je de Samsung HW-S800B wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung HW-S800B is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.