Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Samsung S61B + SWA-9200S Achterspeakers

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung S61B + SWA-9200S Achterspeakers. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung SWA-9200S/XN.

Specificaties Samsung S61B + SWA-9200S Achterspeakers

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SWA-9200S/XN

Omschrijving van de Samsung S61B + SWA-9200S Achterspeakers

Met de Samsung HW-S61B + SWA-9200S Achterspeakers ervaar je een werkelijk meeslepend geluid. Deze set bestaat uit een soundbar en twee achterspeakers, waardoor je volledig wordt ondergedompeld in de actie van je favoriete films en series. Het geluid komt niet alleen van voren, maar ook van achteren, waardoor je een echte surround sound beleving krijgt. De soundbar is uitgerust met Dolby Atmos, een geavanceerde technologie die het geluid via het plafond naar je luisterpositie stuurt. Hierdoor komt het geluid van alle kanten, wat resulteert in een indrukwekkende surround sound ervaring, zelfs zonder de aanwezigheid van achterspeakers. Bovendien zorgt de center speaker ervoor dat dialogen helder en duidelijk klinken, alsof de personages rechtstreeks tot je spreken. Naast de verbluffende geluidskwaliteit, heeft deze set ook een modern en stijlvol design dat perfect past bij elk interieur. De soundbar en achterspeakers zijn draadloos verbonden, waardoor je geen gedoe hebt met kabels die door de kamer lopen. Daarnaast is de set eenvoudig te installeren en te bedienen, zodat je direct kunt genieten van je favoriete entertainment. Kortom, met de Samsung HW-S61B + SWA-9200S Achterspeakers haal je niet alleen een hoogwaardige geluidsbeleving in huis, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. Laat je meeslepen door het levensechte geluid en beleef films en series zoals nooit tev.

Pluspunten
  • Met deze set heb je meteen een complete surround sound-opstelling in huis. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound zonder achterluidsprekers. Dankzij de centerluidspreker klinken dialogen in films en series helder.

Minpunten
  • Bij de Samsung HW-S801B wordt er geen subwoofer meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Samsung S61B + SWA-9200S Achterspeakers en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung S61B + SWA-9200S Achterspeakers klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung S61B + SWA-9200S Achterspeakers. Als je de Samsung S61B + SWA-9200S Achterspeakers wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung S61B + SWA-9200S Achterspeakers is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.