Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Samsung S801B + SWA-9500S Achterspeakers

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung S801B + SWA-9500S Achterspeakers. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung SWA-9500S/XN.

Specificaties Samsung S801B + SWA-9500S Achterspeakers

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SWA-9500S/XN

Omschrijving van de Samsung S801B + SWA-9500S Achterspeakers

Ontdek een meeslepende geluidservaring met de Samsung HW-S801B + SWA-9500S Achterspeakers. Met deze set, bestaande uit een soundbar, 2 achterspeakers en een subwoofer, haal je direct de complete thuisbioscoop-ervaring in huis. De soundbar heeft een revolutionair Ultra Slim design met een ongelooflijke diepte van slechts 4 centimeter, waardoor hij naadloos past bij elke interieurstijl. Dankzij Dolby Atmos technologie waan je jezelf in een echte bioscoop. Het geluid wordt via het plafond naar je luisterpositie gestuurd, waardoor het lijkt alsof je midden in de actie zit. Stel je voor dat je favoriete vliegtuigscène uit een serie letterlijk over je hoofd vliegt. De 2 achterspeakers zorgen voor een indrukwekkende surround sound-ervaring. Terwijl je geniet van je favoriete films en series, komt het geluid van alle kanten op je af. Je wordt volledig ondergedompeld in de spannende actie en de meeslepende soundtracks. De subwoofer voegt extra diepte toe aan het geluid, waardoor de laagste tonen nog krachtiger worden weergegeven. Je voelt de dreunende bas in je hele lichaam. Met de Samsung HW-S801B + SWA-9500S Achterspeakers creëer je een bioscoopwaardige geluidservaring in je eigen huis. Laat je meevoeren naar een andere wereld en geniet van een ongeëvenaarde audio-ervaring.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je direct een complete surround sound-opstelling met een krachtige bas in huis. Het ultradunne ontwerp, met een diepte van slechts 4 centimeter, zorgt ervoor dat de soundbar in elk interieur past. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound zonder dat je achterspeakers nodig hebt.

Minpunten
  • Als je televisie kleiner is dan 55 inch, dan is de soundbar breder dan je tv.

Veelgestelde vragen over de Samsung S801B + SWA-9500S Achterspeakers en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung S801B + SWA-9500S Achterspeakers klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung S801B + SWA-9500S Achterspeakers. Als je de Samsung S801B + SWA-9500S Achterspeakers wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung S801B + SWA-9500S Achterspeakers is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.