Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Samsung SWA-9500S/XN

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Samsung SWA-9500S/XN. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Samsung SWA-9500S/XN.

Specificaties Samsung SWA-9500S/XN

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SWA-9500S/XN

Omschrijving van de Samsung SWA-9500S/XN

Met de Samsung SWA-9500S breng je een nieuwe dimensie van geluid in je huiskamer. Deze achterspeakers zijn speciaal ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met je Samsung soundbar. Ze zijn compatibel met verschillende modellen, waaronder de HW-Q700A, HW-Q700B, HW-S800B/S801B, HW-Q800A en HW-Q900A. Wat deze achterspeakers echt bijzonder maakt, is de ondersteuning van Dolby Atmos technologie. Met opwaarts gerichte luidsprekers creëren ze een meeslepend geluidseffect. Het geluid wordt via het plafond naar je luisterpositie weerkaatst, waardoor je het gevoel hebt dat je middenin de actie zit. Of je nu een spannende film kijkt of geniet van je favoriete serie, met de Samsung SWA-9500S komt het geluid echt tot leven. Naast de indrukwekkende geluidskwaliteit zijn deze achterspeakers ook nog eens stijlvol vormgegeven. Ze passen perfect in je interieur en voegen een vleugje elegantie toe aan je home entertainment systeem. Met een eenvoudige installatie en draadloze verbinding met je soundbar zijn deze achterspeakers een must-have voor elke filmliefhebber die op zoek is naar een meeslepende geluidservaring. Kies voor de Samsung SWA-9500S en dompel jezelf volledig onder in de wereld van geluid.

Pluspunten
  • Je verbindt deze achterluidsprekers met de Samsung HW-Q700A, HW-Q700B, HW-S800B/S801B, HW-Q800A en HW-Q900A soundbars. Maak een multiroominstelling of stereopaar mogelijk met behulp van dit duopak. De luidsprekers zijn draadloos, waardoor je geen last hebt van losse kabels.

Minpunten
  • Muziek streamen via bluetooth is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Samsung SWA-9500S/XN en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Samsung SWA-9500S/XN klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Samsung SWA-9500S/XN. Als je de Samsung SWA-9500S/XN wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Samsung SWA-9500S/XN is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.