Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sennheiser Ambeo Soundbar Plus

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sennheiser 700143.

Specificaties Sennheiser Ambeo Soundbar Plus

Merk

Sennheiser

Fabrikantcode

700143

Omschrijving van de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus

Met de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus geniet je van een meeslepende geluidservaring. Deze geavanceerde soundbar van Sennheiser is uitgerust met Dolby Atmos, waardoor geluidsgolven niet alleen van de zijkant, maar ook van het plafond naar je luisterpositie worden weerkaatst. Hierdoor word je volledig ondergedompeld in je favoriete muziek, film of serie. De Ambeo Self-Calibration functie van deze soundbar scant automatisch de kamer waarin hij zich bevindt, waardoor het geluid optimaal wordt afgestemd op de akoestiek van de ruimte. Bovendien kun je de soundbar eenvoudig bedienen met behulp van de ingebouwde Alexa spraakassistent. Daarnaast biedt de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus ondersteuning voor Apple HomeKit en Google Home, waardoor je hem kunt bedienen via wifi en bluetooth. Met de handige Smart Control App kun je de geluidsvoorkeuren van de soundbar naar wens aanpassen. Denk hierbij aan het afstellen van de equalizer en andere instellingen. Kortom, met de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus haal je een indrukwekkend geluidssysteem in huis dat zorgt voor een meeslepende en persoonlijke luisterervaring.

Pluspunten
  • Dolby Atmos zendt geluidsgolven via het plafond naar de luisterpositie, zodat het geluid extra ruimtelijk klinkt. De Ambeo Self-Calibration techniek analyseert de ruimte waarin de soundbar zich bevindt voor een optimale geluidservaring. Via de ingebouwde Alexa spraakassistent bedien je de soundbar met spraakopdrachten.

Minpunten
  • De soundbar is niet compatibel met een multiroom systeem.

Veelgestelde vragen over de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus. Als je de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.