Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sennheiser Ambeo Soundbar Plus + Sennheiser Ambeo Subwoofer

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus + Sennheiser Ambeo Subwoofer. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sennheiser 700150.

Specificaties Sennheiser Ambeo Soundbar Plus + Sennheiser Ambeo Subwoofer

Merk

Sennheiser

Fabrikantcode

700150

Omschrijving van de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus + Sennheiser Ambeo Subwoofer

Maak kennis met de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus en de Sennheiser Ambeo Subwoofer. Deze combinatie van geluidssystemen laat je jouw favoriete film op een ongelooflijke manier beleven. Dankzij de Dolby Atmos technologie in de soundbar wordt het geluid via het plafond naar jouw zitplek weerkaatst, waardoor je het geluid overal om je heen hoort en volledig wordt ondergedompeld in de film. Maar dat is nog niet alles. De soundbar en subwoofer scannen de omgeving en passen het geluid automatisch aan op basis van de grootte en indeling van de kamer. Op deze manier geniet je van een intense filmervaring zonder dat het geluid overweldigend wordt. De AMBEO virtualization techniek in de subwoofer zorgt bovendien voor diepe en krachtige bastonen, waardoor je een rijke en meeslepende filmervaring beleeft. Met de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus en de Sennheiser Ambeo Subwoofer wordt het kijken van films een meeslepende en indrukwekkende ervaring. Voel de spanning, beleef de emoties en laat je volledig onderdompelen in de wereld van filmgeluid. Of je nu actiefilms, romantische komedies of spannende thrillers kijkt, met deze geluidssystemen krijgt elke film een extra dimensie. Laat je meevoeren door het geluid en ervaar films zoals nooit tevoren.

Pluspunten
  • Dankzij Dolby Atmos hoor je het geluid overal om je heen, waardoor je volledig opgaat in de film. Omdat de soundbar en subwoofer de afmetingen van je kamer scannen en het geluid hierop aanpassen, word je niet overweldigd door het geluid. AMBEO virtualisatie zorgt voor diepe basgeluiden voor een meeslepende filmervaring.

Minpunten
  • Met de soundbar en subwoofer vorm je geen multiroom systeem.

Veelgestelde vragen over de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus + Sennheiser Ambeo Subwoofer en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus + Sennheiser Ambeo Subwoofer klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus + Sennheiser Ambeo Subwoofer. Als je de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus + Sennheiser Ambeo Subwoofer wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sennheiser Ambeo Soundbar Plus + Sennheiser Ambeo Subwoofer is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.