Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sennheiser Ambeo Subwoofer

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sennheiser Ambeo Subwoofer. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sennheiser 700150.

Specificaties Sennheiser Ambeo Subwoofer

Merk

Sennheiser

Fabrikantcode

700150

Omschrijving van de Sennheiser Ambeo Subwoofer

Ervaar de diepste bassen met de Sennheiser Ambeo Subwoofer. Dankzij de revolutionaire AMBEO virtualization techniek geniet je van een diepe bas met een indrukwekkende frequentiediepte tot 27 Hertz. Creëer een subwoofer opstelling door 4 Ambeo subwoofers aan elkaar te koppelen en pas deze individueel aan voor een ongeëvenaarde basweergave. Met deze subwoofer beleef je films alsof je er zelf middenin zit. De Sennheiser Ambeo Subwoofer is uitgerust met een geavanceerde zelf-kalibratie techniek. Hiermee scant de subwoofer de kamer en stemt hij het basgeluid perfect af op de akoestiek van jouw ruimte. Bovendien kun je de geluidsvoorkeuren van de subwoofer aanpassen naar jouw persoonlijke smaak met behulp van de handige Sennheiser app. Speel met de equalizer en bepaal zelf de diepte van de bas. Met de Sennheiser Ambeo Subwoofer breng je jouw geluidsbeleving naar een nieuw niveau.

Pluspunten
  • Je geniet van een diepe bas dankzij de AMBEO virtualisatietechnologie. Met de multi sub-techniek sluit je de subwoofer tegelijkertijd aan op 3 andere subwoofers. De zelfkalibratietechniek stemt de subwoofer af op de grootte van de ruimte.

Minpunten
  • Je sluit de subwoofer alleen aan op de Sennheiser AMBEO Soundbar Plus.

Veelgestelde vragen over de Sennheiser Ambeo Subwoofer en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sennheiser Ambeo Subwoofer klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sennheiser Ambeo Subwoofer. Als je de Sennheiser Ambeo Subwoofer wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sennheiser Ambeo Subwoofer is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.