Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sennheiser BTD 600

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sennheiser BTD 600. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sennheiser 700248.

Specificaties Sennheiser BTD 600

Merk

Sennheiser

Fabrikantcode

700248

Omschrijving van de Sennheiser BTD 600

Met de Sennheiser BTD 600 kun je eenvoudig je draadloze koptelefoon verbinden met apparaten die geen bluetooth hebben. Deze handige bluetooth-dongel zorgt ervoor dat online vergaderingen moeiteloos verlopen dankzij de lage latentie. Het mooie is dat je de dongel gemakkelijk kunt wisselen tussen verschillende apparaten zonder dat je de koptelefoon opnieuw hoeft te koppelen. Zo kun je naadloos schakelen tussen je laptop, tablet en smartphone zonder gedoe. De Sennheiser BTD 600 wordt geleverd met een usb A naar usb C adapter, waardoor je de dongel kunt gebruiken op vrijwel iedere laptop. Dit betekent dat je altijd en overal je koptelefoon kunt aansluiten, of je nu op kantoor bent, onderweg of thuis aan het werk bent. Geniet van ultieme vrijheid en comfort terwijl je naar je favoriete muziek luistert, video's bekijkt of deelneemt aan belangrijke online vergaderingen. Met de Sennheiser BTD 600 ben je verzekerd van een hoogwaardige geluidskwaliteit en een probleemloze draadloze verbinding. Koppel jouw koptelefoon eenvoudig aan apparaten zonder bluetooth en geniet van een moeiteloze en draadloze luisterervaring.

Pluspunten
  • Met deze Bluetooth-dongle kun je je Bluetooth-koptelefoon verbinden met apparaten die geen Bluetooth hebben. Dankzij de lage latentie verlopen al je online vergaderingen soepel. Je kunt de dongle eenvoudig tussen verschillende apparaten wisselen zonder de koptelefoon opnieuw te koppelen.

Minpunten
Veelgestelde vragen over de Sennheiser BTD 600 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sennheiser BTD 600 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sennheiser BTD 600. Als je de Sennheiser BTD 600 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sennheiser BTD 600 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.