Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sennheiser HD 450BT Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sennheiser HD 450BT Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sennheiser 508386.

Specificaties Sennheiser HD 450BT Zwart

Merk

Sennheiser

Fabrikantcode

508386

Omschrijving van de Sennheiser HD 450BT Zwart

Ervaar de ultieme muziekervaring met de Sennheiser HD 450BT Zwart. Deze koptelefoon dompelt je onder in je favoriete muziek en zorgt ervoor dat je minder last hebt van je omgeving. Met de geavanceerde noise cancelling technologie worden storende omgevingsgeluiden en ruis effectief gedempt. Hierdoor kun je volledig opgaan in de muziek en genieten van een ongekende geluidskwaliteit. Dankzij de draadloze bluetooth verbinding kun je moeiteloos muziek streamen vanaf je smartphone. Het aptX bluetooth profiel zorgt voor een hoogwaardig signaal, waardoor je kunt genieten van een nog betere geluidservaring. Wil je meer bas horen? Geen probleem! Download de Sennheiser Smart Control app en pas gemakkelijk de hoge en lage tonen aan naar jouw voorkeur. Met de noise cancelling functie ingeschakeld, kun je maar liefst 30 uur lang ongestoord naar muziek luisteren op een volgeladen accu. Dit is aanzienlijk langer dan andere noise cancelling koptelefoons op de markt. Let op: Sennheiser levert alleen de oplaadkabel mee, dus zorg ervoor dat je je eigen oplader gebruikt of er apart een aanschaft. De klank van de Sennheiser HD 450BT Zwart is tot in de puntjes geoptimaliseerd door specialisten. Met een nadruk op de lage tonen geniet je van een vol basgeluid, terwijl de middelhoge tonen perfect in balans zijn. Hierdoor klinken instrumenten en vocalen.

Pluspunten
  • Actieve ruisonderdrukking dempt hinderlijke omgevingsgeluiden en ruis. Door het bluetooth profiel aptX stream je draadloos muziek van hoge kwaliteit. Met de Sennheiser Smart Control app kun je de geluidsweergave personaliseren via een equalizer.

Minpunten
  • Volgens onze specialist valt de noise cancelling van deze koptelefoon in de basisklasse omdat omgevingsgeluid beperkt gedempt wordt.

Veelgestelde vragen over de Sennheiser HD 450BT Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sennheiser HD 450BT Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sennheiser HD 450BT Zwart. Als je de Sennheiser HD 450BT Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sennheiser HD 450BT Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.