Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sennheiser HD 569

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sennheiser HD 569. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sennheiser 506829.

Specificaties Sennheiser HD 569

Merk

Sennheiser

Fabrikantcode

506829

Omschrijving van de Sennheiser HD 569

Met de Sennheiser HD 569 geniet je niet alleen thuis, maar ook onderweg van je favoriete muziek. De koptelefoon is voorzien van full size oorschelpen die ruim over je oren vallen, waardoor hij uiterst comfortabel zit, zelfs tijdens lange luistersessies. Bovendien kun je de earpads gemakkelijk vervangen wanneer ze vies of versleten zijn, zodat je altijd kunt genieten van optimale hygiëne en comfort. Een extra audiokabel met afstandsbediening en microfoon wordt bij de HD 569 meegeleverd, waardoor je alle controle hebt over je muziek. Met de afstandsbediening kun je eenvoudig nummers pauzeren, skippen of het volume aanpassen, zonder dat je je smartphone of ander afspeelapparaat hoeft aan te raken. Daarnaast kun je met de geïntegreerde microfoon handsfree bellen, zodat je telefoongesprekken kunt voeren zonder je koptelefoon af te hoeven zetten. De Sennheiser HD 569 is niet alleen een geweldige metgezel voor thuis, maar ook voor onderweg. Of je nu in de trein zit, aan het sporten bent of gewoon op straat loopt, met deze koptelefoon kun je altijd genieten van je favoriete muziek en oproepen beantwoorden, waar je ook bent. Kies voor de HD 569 en ervaar een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en gebruiksgemak, gecombineerd met ultiem comfort en stijl.

Pluspunten
  • De oorschelpen van volledige grootte bedekken ruimschoots je oren, zodat je de hoofdtelefoon lang kunt dragen. Je vervangt de oorkussens wanneer ze vies of versleten zijn.

Minpunten
  • Met de afstandsbediening kun je nummers doorspoelen, maar het volume niet aanpassen. De koptelefoon weegt 755 gram en kan daardoor mogelijk zwaar aanvoelen op je hoofd.

Veelgestelde vragen over de Sennheiser HD 569 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sennheiser HD 569 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sennheiser HD 569. Als je de Sennheiser HD 569 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sennheiser HD 569 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.