Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sennheiser Momentum 4 Wireless Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sennheiser Momentum 4 Wireless Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sennheiser 509267.

Specificaties Sennheiser Momentum 4 Wireless Wit

Merk

Sennheiser

Fabrikantcode

509267

Omschrijving van de Sennheiser Momentum 4 Wireless Wit

Ervaar een ongekende muziekervaring met de Sennheiser Momentum 4 Wireless Wit. Met een indrukwekkende batterijduur van maar liefst 60 uur geniet je dagenlang van je favoriete muziek zonder onderbreking. En wanneer de batterij toch leeg dreigt te raken, laad je hem in slechts 5 minuten op voor maar liefst 4 uur gebruik. Dit betekent dat je altijd en overal kunt genieten van je muziek, zonder je zorgen te maken over een lege batterij. Deze koptelefoon biedt ook een unieke en indrukwekkende noise cancelling functie. Omgevingsgeluid wordt sterk gedempt, zodat je volledig opgaat in je muziek zonder afleiding. Zelfs in de meest rumoerige omgevingen hoef je het volume niet onnodig hard te zetten. En met de Sennheiser Smart Control app kun je de geluidsweergave volledig personaliseren met behulp van een equalizer. Voeg extra bas toe, leg de nadruk op de hoge tonen of kies een ander geluidsprofiel dat bij jou past. Op deze manier geniet je van een gepersonaliseerde geluidsbeleving die helemaal aansluit bij jouw voorkeuren. Let op: tijdens het opladen van de koptelefoon branden er de eerste 10 minuten geen lampjes. Dit kan de indruk wekken dat hij niet oplaadt, maar dit is niet het geval. Binnenkort wordt dit probleem opgelost met een software-update, zodat je altijd duidelijk kunt zien wanneer de koptelefoon aan het opladen is.

Pluspunten
  • Met een batterijduur van 60 uur kun je langdurig naar muziek luisteren zonder dat je de koptelefoon hoeft op te laden. Dankzij de hoogwaardige noise cancelling wordt omgevingsgeluid sterk verminderd, waardoor je minder last hebt van je omgeving. In de Sennheiser Smart Control-app kun je de geluidsweergave aanpassen met behulp van een equalizer.

Minpunten
  • Je vouwt de hoofdtelefoon niet op een compacte manier op. De hoofdtelefoon weegt 293 gram en kan daardoor mogelijk zwaar aanvoelen op je hoofd.

Veelgestelde vragen over de Sennheiser Momentum 4 Wireless Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sennheiser Momentum 4 Wireless Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sennheiser Momentum 4 Wireless Wit. Als je de Sennheiser Momentum 4 Wireless Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sennheiser Momentum 4 Wireless Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.