Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sennheiser Momentum 4 Wireless Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sennheiser Momentum 4 Wireless Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sennheiser 509266.

Specificaties Sennheiser Momentum 4 Wireless Zwart

Merk

Sennheiser

Fabrikantcode

509266

Omschrijving van de Sennheiser Momentum 4 Wireless Zwart

Ervaar ultiem luisterplezier met de Sennheiser Momentum 4 Wireless Zwart. Met een batterijduur van maar liefst 60 uur geniet je dagenlang van je favoriete muziek, zonder onderbrekingen. En als de batterij toch leeg raakt, hoef je je geen zorgen te maken. Slechts 5 minuten opladen zorgt al voor 4 uur gebruik. Zo kun je altijd blijven luisteren, waar je ook bent. Dankzij de geavanceerde noise cancelling-technologie van topklasse wordt omgevingsgeluid op effectieve wijze onderdrukt. Hierdoor kun je je volledig concentreren op je muziek en heb je minder last van storende geluiden om je heen. Zelfs in de meest rumoerige omgevingen hoef je het volume niet onnodig hard te zetten. Met de Sennheiser Smart Control app kun je de geluidsweergave van de koptelefoon personaliseren met behulp van een equalizer. Voeg extra bas toe, accentueer de hoge tonen of kies voor een ander gewenst geluidsprofiel. Op deze manier geniet je altijd van een geluid dat perfect is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Let op: tijdens het opladen van de koptelefoon branden er de eerste 10 minuten geen lampjes. Dit kan de indruk wekken dat de koptelefoon niet oplaadt, maar dit is niet het geval. Een software-update zal binnenkort dit probleem verhelpen, zodat je altijd zeker bent van een probleemloze oplaadervaring.

Pluspunten
  • Met een batterijduur van 60 uur kun je langdurig naar muziek luisteren zonder de koptelefoon op te hoeven laden. Dankzij de hoogwaardige noise cancelling wordt het omgevingsgeluid sterk verminderd, waardoor je veel minder last hebt van je omgeving. Met de Sennheiser Smart Control app kun je de geluidsweergave personaliseren met behulp van een equalizer.

Minpunten
  • Je vouwt de koptelefoon niet op een compacte manier. De koptelefoon weegt 293 gram en kan daardoor mogelijk zwaar aanvoelen op je hoofd.

Veelgestelde vragen over de Sennheiser Momentum 4 Wireless Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sennheiser Momentum 4 Wireless Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sennheiser Momentum 4 Wireless Zwart. Als je de Sennheiser Momentum 4 Wireless Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sennheiser Momentum 4 Wireless Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.