zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sennheiser Momentum Wireless 4 Zwart + Bluebuilt oplader. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze BlueBuilt BBTL18Z.

Specificaties Sennheiser Momentum Wireless 4 Zwart + Bluebuilt oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Sennheiser Momentum Wireless 4 Zwart + Bluebuilt oplader

Met de Sennheiser Momentum Wireless 4 Zwart + BlueBuilt oplader heb je de ultieme draadloze luisterervaring. Deze koptelefoon combineert hoogwaardige geluidskwaliteit met een stijlvol en comfortabel ontwerp. Dankzij de BlueBuilt Quick Charge Oplader met USB A Poort kun je de koptelefoon eenvoudig opladen via netstroom. De oplader is voorzien van een handige USB A ingang, zodat je de meegeleverde USB A naar USB C oplaadkabel kunt gebruiken. Met een batterijduur van maar liefst 60 uur kun je de hele dag genieten van je favoriete muziek zonder onderbrekingen. En als de batterij leeg is, hoef je niet lang te wachten. Slechts 5 minuten opladen zorgt al voor 4 uur gebruik. Zo hoef je nooit lang zonder je geliefde koptelefoon te zitten. Een van de grootste voordelen van de Sennheiser Momentum Wireless 4 is de topklasse noise cancelling. Hierdoor wordt omgevingsgeluid sterk gedempt, zodat je je volledig kunt concentreren op je muziek. Zelfs in de meest rumoerige omgevingen hoef je het volume niet onnodig hard te zetten. Daarnaast zorgt het comfortabele ontwerp ervoor dat je de koptelefoon urenlang kunt dragen zonder enige vorm van ongemak. Kortom, met de Sennheiser Momentum Wireless 4 Zwart + BlueBuilt oplader geniet je van een ongeëvenaarde geluidservaring, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met deze bundel laad jij jouw koptelefoon op met behulp van het elektriciteitsnet. Dankzij een batterijduur van 60 uur kun je langdurig naar muziek luisteren zonder de koptelefoon op te laden. Dankzij de uitstekende noise cancelling van topkwaliteit wordt omgevingsgeluid sterk verminderd, waardoor je veel minder last hebt van je omgeving.

Minpunten
  • Je vouwt de hoofdtelefoon niet compact op. De hoofdtelefoon weegt 293 gram en kan daardoor mogelijk zwaar aanvoelen op je hoofd.

Veelgestelde vragen over de Sennheiser Momentum Wireless 4 Zwart + Bluebuilt oplader en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sennheiser Momentum Wireless 4 Zwart + Bluebuilt oplader klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sennheiser Momentum Wireless 4 Zwart + Bluebuilt oplader. Als je de Sennheiser Momentum Wireless 4 Zwart + Bluebuilt oplader wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sennheiser Momentum Wireless 4 Zwart + Bluebuilt oplader is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals