Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Arc + 2x One SL + Sub Mini Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Arc + 2x One SL + Sub Mini Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBM1EU1BLK.

Specificaties Sonos Arc + 2x One SL + Sub Mini Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBM1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Arc + 2x One SL + Sub Mini Zwart

Ervaar een meeslepende surround sound-ervaring met de Sonos Arc + 2x One SL + Sub Mini Zwart. Deze set bestaat uit een soundbar, 2 speakers en een subwoofer. Ondanks het compacte formaat van de Sub Mini, biedt deze krachtige versterking aan de bas van de soundbar, waardoor de diepe tonen nog indrukwekkender worden. Met behulp van de Sonos app kun je de One speakers instellen als achterspeakers. Dankzij Dolby Atmos wordt het geluid van de soundbar naar het plafond gestuurd, waar het vervolgens weerkaatst naar jouw luisterpositie. Op deze manier wordt het geluid vanuit alle richtingen weergegeven, zodat je kunt genieten van een echte surround sound-ervaring. Daarnaast kun je het geluid afstemmen op de akoestiek van de kamer met behulp van TruePlay. Met de Sonos Arc + 2x One SL + Sub Mini Zwart haal je niet alleen een hoogwaardig audiosysteem in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke vormgeving en de zwarte afwerking zorgen voor een tijdloze uitstraling die in elke ruimte past. De set is eenvoudig te installeren en te bedienen via de intuïtieve Sonos app. Hiermee heb je de volledige controle over je muziek en kun je eenvoudig verschillende kamers in je huis synchroniseren voor een meeslepende luisterervaring. Daarnaast is de Sonos Arc + 2x One SL + Sub Mini Zwart compatibel met verschillende streamingdiensten,.

Pluspunten
  • Met deze set heb je meteen een complete surround sound-ervaring in huis. Dolby Atmos stuurt het geluid door het plafond naar je luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound. Met Trueplay kun je het geluid van je speaker aanpassen aan de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • Als je spraakbediening wilt gebruiken, moet je de One SL verbinden met een andere Sonos-speaker, omdat deze zelf geen ingebouwde spraakassistent heeft.

Veelgestelde vragen over de Sonos Arc + 2x One SL + Sub Mini Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Arc + 2x One SL + Sub Mini Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Arc + 2x One SL + Sub Mini Zwart. Als je de Sonos Arc + 2x One SL + Sub Mini Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Arc + 2x One SL + Sub Mini Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.