zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Arc + 2x One + Sub Mini Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBM1EU1.

Specificaties Sonos Arc + 2x One + Sub Mini Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBM1EU1

Omschrijving van de Sonos Arc + 2x One + Sub Mini Wit

Met de Sonos Arc + 2x One + Sub Mini Wit creëer je een meeslepende bioscoopervaring in je eigen huis. Deze complete set bestaat uit een soundbar, 2 speakers en een subwoofer. De compacte maar krachtige subwoofer brengt de diepe tonen in muziek en films tot leven, waardoor je niet alleen de bas goed hoort, maar ook voelt. De speakers kunnen worden gebruikt als achterluidsprekers voor een echte surround sound ervaring. De ingebouwde Dolby Atmos technologie zorgt ervoor dat het geluid van de soundbar via het plafond naar je luisterpositie wordt weerkaatst. Hierdoor komt het geluid van alle kanten en lijkt het alsof je naast Max in de auto zit tijdens een zenuwslopende race. Daarnaast beschikt de soundbar over Google Assistant, waardoor je deze kunt bedienen met spraakcommando's. Je kunt bijvoorbeeld vragen om je favoriete nummer af te spelen of om het volume aan te passen. Met de Sonos Arc + 2x One + Sub Mini Wit haal je niet alleen een hoogwaardig geluidssysteem in huis, maar ook een slim apparaat dat je gemakkelijk kunt bedienen en dat zorgt voor een indrukwekkende geluidservaring.

Pluspunten
  • Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om je home cinema set compleet te maken. Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Stuur de soundbar en speakers aan met spraakopdrachten dankzij de ingebouwde Google Assistant.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen Bluetooth waarmee je je smartphone met de bar kunt verbinden.

Veelgestelde vragen over de Sonos Arc + 2x One + Sub Mini Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Arc + 2x One + Sub Mini Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Arc + 2x One + Sub Mini Wit. Als je de Sonos Arc + 2x One + Sub Mini Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Arc + 2x One + Sub Mini Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals