zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Arc 5.0 + One Duopack Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ARCG1EU1BLK.

Specificaties Sonos Arc 5.0 + One Duopack Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ARCG1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Arc 5.0 + One Duopack Zwart

Met de Sonos Arc 5.0 + One Gen2 Duopack haal je het ultieme bioscoopgeluid naar je eigen woonkamer. Deze set creëert een meeslepende 5.0 surround opstelling, waardoor het geluid van alle kanten op je afkomt. De set bestaat uit een krachtige soundbar en twee draadloze achterspeakers, waardoor je helemaal opgaat in je favoriete films, series en muziek. Dankzij de ingebouwde wifi kunnen de luidsprekers eenvoudig draadloos met elkaar verbonden worden. De soundbar is voorzien van Dolby Atmos, waardoor het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt gekaatst. Dit zorgt voor een indrukwekkende en realistische geluidsbeleving, alsof je daadwerkelijk middenin de actie zit. Bovendien is de soundbar uitgerust met de handige Google Assistant, waarmee je met je stem de speaker en andere slimme apparaten kunt bedienen. Of je nu wilt weten hoe het weer wordt, wat de verkeerssituatie is of wat er op je agenda staat, met de Sonos Arc heb je alles binnen handbereik. Let op: om optimaal gebruik te kunnen maken van de Sonos producten, dien je te beschikken over een 2.4GHZ wifi-netwerk. Producten van Sonos werken namelijk niet via het 5GHZ netwerk. Zorg er dus voor dat je wifi op het juiste netwerk is geïnstalleerd voordat je deze hoogwaardige geluidsset aanschaft. Met de Sonos Arc 5.0 + One Gen2 Du.

Pluspunten
  • Met deze set kun je direct luisteren naar een 5.0 surroundopstelling, zodat je omringd wordt door geluid. Dolby Atmos zorgt ervoor dat effecten via het plafond naar je luisterpositie worden gestuurd, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Met de ingebouwde Google Assistant kun je de luidsprekers bedienen via spraakopdrachten.

Minpunten
  • De luidsprekers hebben geen bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Sonos Arc 5.0 + One Duopack Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Arc 5.0 + One Duopack Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Arc 5.0 + One Duopack Zwart. Als je de Sonos Arc 5.0 + One Duopack Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Arc 5.0 + One Duopack Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals