Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Arc 5.1 + Sub G3 + One SL Zwart (2x)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Arc 5.1 + Sub G3 + One SL Zwart (2x). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ONESLEU1BLK.

Specificaties Sonos Arc 5.1 + Sub G3 + One SL Zwart (2x)

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ONESLEU1BLK

Omschrijving van de Sonos Arc 5.1 + Sub G3 + One SL Zwart (2x)

Met de Sonos Arc 5.1 + Sub G3 + One SL Zwart (2x) creëer je een meeslepende surround sound ervaring. Deze complete set bestaat uit een krachtige soundbar, een diepe subwoofer en twee draadloze wifi speakers. Dankzij de geavanceerde Dolby Atmos technologie wordt het geluid via het plafond weerkaatst en omringt het je vanuit alle hoeken van de kamer. De soundbar is voorzien van TruePlay, waardoor je het geluid eenvoudig kunt afstemmen op de akoestiek van de ruimte. Hierdoor geniet je altijd van een optimale geluidsweergave, ongeacht waar je je bevindt in de kamer. De One SL speakers, in tegenstelling tot de gewone One speakers, hebben geen ingebouwde microfoon. Dit zorgt voor een zuivere weergave van het geluid, zonder enige afleiding. Met deze Sonos set haal je niet alleen een indrukwekkend geluidssysteem in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke zwarte afwerking geeft de apparaten een moderne en elegante uitstraling. Of je nu naar je favoriete films, series of muziek luistert, met de Sonos Arc 5.1 + Sub G3 + One SL Zwart (2x) haal je de ultieme geluidsbeleving in huis.

Pluspunten
  • Met deze set kun je direct genieten van een 5.1 surround-opstelling, waardoor je omringd wordt door geluid. Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar je luisterplek, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Met Trueplay stem je het geluid van je luidspreker af op de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • Als je spraakbediening wilt gebruiken, moet je de One SL verbinden met een andere Sonos speaker, omdat deze zelf geen ingebouwde spraakassistent heeft.

Veelgestelde vragen over de Sonos Arc 5.1 + Sub G3 + One SL Zwart (2x) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Arc 5.1 + Sub G3 + One SL Zwart (2x) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Arc 5.1 + Sub G3 + One SL Zwart (2x). Als je de Sonos Arc 5.1 + Sub G3 + One SL Zwart (2x) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Arc 5.1 + Sub G3 + One SL Zwart (2x) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.