Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Arc 5.1 + Sub + One Duopack Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Arc 5.1 + Sub + One Duopack Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ARCG1EU1.

Specificaties Sonos Arc 5.1 + Sub + One Duopack Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ARCG1EU1

Omschrijving van de Sonos Arc 5.1 + Sub + One Duopack Wit

Met de Sonos Arc 5.1 + Sub + One Gen2 Duopack haal je een complete 5.1 surround sound ervaring in huis. Deze set bestaat uit een soundbar, subwoofer en twee draadloze achterspeakers, waardoor het geluid van alle kanten komt. De soundbar is voorzien van Dolby Atmos, waardoor het geluid via de ingebouwde omhoog gerichte speakers het plafond raakt en een extra ruimtelijke dimensie aan je favoriete films en series geeft. Naast de indrukwekkende geluidskwaliteit, biedt deze set ook het gemak van de ingebouwde Google Assistant. Hiermee kun je de speakers en andere slimme apparaten in je huis bedienen met je stem. Of je nu aan het koken bent of aan het werk, je hebt je handen vrij terwijl je de controle hebt over je muziek en andere apparaten. Het is belangrijk om op te merken dat Sonos producten niet werken via het 5GHZ netwerk. Zorg er dus voor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product aanschaft. Met de Sonos Arc 5.1 + Sub + One Gen2 Duopack geniet je niet alleen van een meeslepende geluidservaring, maar ook van het gemak en de controle die de ingebouwde Google Assistant biedt.

Pluspunten
  • Met deze set kun je meteen luisteren naar een 5.1 surround sound opstelling, zodat je omringd wordt door geluid. Dolby Atmos stuurt geluidseffecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid nog ruimtelijker klinkt. Met de ingebouwde Google Assistant kun je de speakers bedienen met spraakopdrachten.

Minpunten
  • De luidsprekers hebben geen bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Sonos Arc 5.1 + Sub + One Duopack Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Arc 5.1 + Sub + One Duopack Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Arc 5.1 + Sub + One Duopack Wit. Als je de Sonos Arc 5.1 + Sub + One Duopack Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Arc 5.1 + Sub + One Duopack Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.