zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Arc Wit + 2x Era 300 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos E30G1EU1.

Specificaties Sonos Arc Wit + 2x Era 300 Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

E30G1EU1

Omschrijving van de Sonos Arc Wit + 2x Era 300 Wit

Met de Sonos Arc Wit + 2x Era 300 Wit creëer je een meeslepende 5.0 surround opstelling waarmee je optimaal kunt genieten van geluid dat van alle kanten komt. Deze set bestaat uit een elegante soundbar en twee draadloze achterspeakers. Dankzij de geavanceerde ingebouwde wifi-technologie kun je de luidsprekers moeiteloos draadloos met elkaar verbinden, waardoor je een naadloze audio-ervaring krijgt. De Sonos Arc Wit + 2x Era 300 Wit soundbar en speakers zijn voorzien van Dolby Atmos, een baanbrekende audiotechnologie die een meeslepend geluid creëert. De ingebouwde speakers zijn naar boven gericht, waardoor het geluid via het plafond wordt weerkaatst en je het gevoel krijgt alsof je midden in de actie zit. Of het nu gaat om het geluid van een vliegtuig dat over je hoofd vliegt of de subtiele details van een rustgevende regenbui, met deze set waan je jezelf in een andere wereld. Een unieke functie van de Sonos Arc Wit + 2x Era 300 Wit is de ingebouwde Google Assistant in de soundbar. Hiermee kun je de speaker en andere slimme apparaten eenvoudig met je stem bedienen. Vraag bijvoorbeeld naar het weer, het verkeer of je agenda, en de soundbar geeft je direct antwoord. Met deze set haal je niet alleen een ongeëvenaarde geluidskwaliteit in huis, maar ook een handige spraakgestuurde assistent.

Pluspunten
  • Met deze set kun je direct luisteren naar een 5.0 surround opstelling, waardoor je omringd wordt door geluid. Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Met behulp van de ingebouwde Google Assistant kun je de speakers bedienen met spraakopdrachten.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Sonos Arc Wit + 2x Era 300 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Arc Wit + 2x Era 300 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Arc Wit + 2x Era 300 Wit. Als je de Sonos Arc Wit + 2x Era 300 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Arc Wit + 2x Era 300 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals