Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Arc wit + Sonos One SL wit (2x)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Arc wit + Sonos One SL wit (2x). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ONESLEU1.

Specificaties Sonos Arc wit + Sonos One SL wit (2x)

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ONESLEU1

Omschrijving van de Sonos Arc wit + Sonos One SL wit (2x)

Met de Sonos Arc wit + Sonos One SL wit (2x) creëer je een meeslepende 5.0 surround sound ervaring. Deze set bestaat uit een krachtige soundbar en twee draadloze achterspeakers. Dankzij de geïntegreerde wifi kunnen de luidsprekers moeiteloos met elkaar worden verbonden, zonder gedoe met kabels. De soundbar is uitgerust met Dolby Atmos-technologie, waardoor het geluid vanuit alle richtingen lijkt te komen. Met de ingebouwde speakers die naar boven zijn gericht, wordt het geluid via het plafond weerkaatst en omhult het je luisterpositie. Je zult versteld staan van de realistische geluidsweergave, alsof een vliegtuig werkelijk over je hoofd vliegt. De Sonos One SL is een draadloze achterspeaker die geen spraakassistent heeft, waardoor je deze niet met je stem kunt bedienen. Als je echter spraakbediening wilt gebruiken, raden we je aan om te kiezen voor de bundel met de reguliere Sonos One. Met deze complete set haal je de ultieme home cinema-ervaring in huis en geniet je van een indrukwekkend geluid bij al je favoriete films, series en muziek.

Pluspunten
  • Met deze set kun je direct genieten van een 5.0 surround sound, waardoor je omringd wordt door geluid. Dolby Atmos stuurt geluidseffecten via het plafond naar jouw luisterpositie, waardoor het geluid nog ruimtelijker klinkt. Met Trueplay kun je het geluid van de soundbar aanpassen aan de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • De One SL heeft geen ingebouwde spraakassistent.

Veelgestelde vragen over de Sonos Arc wit + Sonos One SL wit (2x) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Arc wit + Sonos One SL wit (2x) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Arc wit + Sonos One SL wit (2x). Als je de Sonos Arc wit + Sonos One SL wit (2x) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Arc wit + Sonos One SL wit (2x) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.