Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Arc Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Arc Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ARCG1EU1BLK.

Specificaties Sonos Arc Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ARCG1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Arc Zwart

Met de Sonos Arc Zwart wordt televisiekijken een complete ervaring. Deze soundbar is voorzien van 8 woofers en 3 tweeters, wat zorgt voor gedetailleerd geluid vanuit elke luisterpositie. Of je nu een film kijkt of je favoriete serie binge-watcht, je wordt volledig ondergedompeld in het geluid. Dankzij de 5 kanalen word je omringd door meeslepend surround geluid, alsof je midden in de actie zit. De Sonos Arc Zwart is ook uitgerust met de geavanceerde Dolby Atmos technologie, die het geluid van het plafond naar jouw luisterpositie weerkaatst. Dit zorgt voor een indrukwekkende geluidsbeleving, alsof je het vliegtuig uit de film letterlijk over je hoofd hoort vliegen. Bovendien kun je met de TruePlay-functie het geluid afstemmen op de akoestiek van jouw kamer, zodat de soundbar optimaal presteert, ongeacht waar je hem plaatst. Met de Sonos app heb je volledige controle over het geluid van de soundbar. Pas de equalizer handmatig aan om het geluid naar je persoonlijke voorkeur aan te passen. Heb je liever minder bas? Geen probleem, met een paar tikken op je smartphone verminder je de bas naar wens. Daarnaast is de soundbar uitgerust met Google Assistant, waardoor je hem eenvoudig kunt bedienen met spraakcommando's. Zeg gewoon wat je wilt horen en de Sonos Arc Zwart regelt het voor je. Let op: voordat je deze fantastische soundbar a.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de soundbar aan via spraakopdrachten. Via Trueplay stem je het geluid van je speaker af op de akoestiek van de kamer. Dolby Atmos zendt effecten door het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid een extra ruimtelijk effect heeft. Met de geïntegreerde Google Assistent bedien je de soundbar met spraakopdrachten. Met Trueplay stem je het geluid van je luidspreker af op de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen bluetooth waarmee je je smartphone met de bar kunt verbinden.

Veelgestelde vragen over de Sonos Arc Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Arc Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Arc Zwart. Als je de Sonos Arc Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Arc Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.