Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Arc zwart + Sonos One SL zwart (2x)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Arc zwart + Sonos One SL zwart (2x). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ONESLEU1BLK.

Specificaties Sonos Arc zwart + Sonos One SL zwart (2x)

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ONESLEU1BLK

Omschrijving van de Sonos Arc zwart + Sonos One SL zwart (2x)

Met de Sonos Arc zwart + Sonos One SL zwart (2x) creëer je een meeslepende 5.0 surround opstelling die je volledig onderdompelt in geluid vanuit alle hoeken. Deze set bestaat uit een krachtige soundbar en twee draadloze achterluidsprekers. Dankzij de ingebouwde wifi kunnen de luidsprekers moeiteloos met elkaar worden verbonden, zodat je kunt genieten van een naadloze audio-ervaring. De Sonos Arc soundbar is uitgerust met Dolby Atmos, waardoor het geluid zich via het plafond naar je luisterpositie verspreidt. Dit creëert een meeslepend effect, alsof je daadwerkelijk midden in de actie zit. Of het nu gaat om het geluid van een naderend vliegtuig of het zachte gefluister van een dialoog, elke nuance wordt helder weergegeven voor een optimale luisterervaring. Daarnaast bevat deze set twee Sonos One SL luidsprekers in het zwart. In tegenstelling tot de reguliere Sonos One, beschikken deze luidsprekers niet over een spraakassistent. Dit betekent dat je ze niet met je stem kunt bedienen. Als je echter wel gebruik wilt maken van spraakbediening, kun je kiezen voor de bundel met de reguliere Sonos One. Met de Sonos Arc zwart + Sonos One SL zwart (2x) haal je een krachtig en veelzijdig geluidssysteem in huis dat perfect is voor een meeslepende filmervaring of het luisteren naar je favoriete m.

Pluspunten
  • Met deze set kun je direct genieten van een 5.0 surroundopstelling, waardoor je omringd wordt door geluid. Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar jouw luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Met Trueplay kun je het geluid van de soundbar aanpassen aan de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • De One SL heeft geen ingebouwde spraakassistent.

Veelgestelde vragen over de Sonos Arc zwart + Sonos One SL zwart (2x) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Arc zwart + Sonos One SL zwart (2x) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Arc zwart + Sonos One SL zwart (2x). Als je de Sonos Arc zwart + Sonos One SL zwart (2x) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Arc zwart + Sonos One SL zwart (2x) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.