Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam + Era 100 + Sub G3 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam + Era 100 + Sub G3 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBG3EU1BLK.

Specificaties Sonos Beam + Era 100 + Sub G3 Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBG3EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Beam + Era 100 + Sub G3 Zwart

Met de Sonos Beam Gen2 + Sonos Era 100 Duo Pack + Sonos Sub G3 haal je direct een complete surround sound ervaring in huis. Deze set bestaat uit een krachtige soundbar, twee draadloze wifi speakers en een subwoofer. Met behulp van de Sonos app kun je de wifi speakers eenvoudig instellen als achterspeakers, waardoor je kunt genieten van een indrukwekkend surround geluid. De soundbar is voorzien van Dolby Atmos, een geavanceerde technologie die het geluid via het plafond naar je luisterpositie kaatst. Hierdoor word je als het ware ondergedompeld in de actie van je favoriete films en series. Met TruePlay, beschikbaar op zowel iPhone als Android toestellen, kun je het geluid van de speakers perfect afstemmen op de akoestiek van de ruimte. Op deze manier klinkt het geluid overal in de kamer optimaal en geniet je altijd van de beste geluidskwaliteit. De Sonos Beam Gen2 + Sonos Era 100 Duo Pack + Sonos Sub G3 is niet alleen een geweldige toevoeging aan je home cinema setup, maar ook een stijlvolle aanvulling op je interieur. De zwarte afwerking geeft de set een moderne en elegante uitstraling die perfect past in elke woonkamer. Kortom, met deze complete surround opstelling haal je niet alleen geweldig geluid, maar ook een prachtig design in huis.

Pluspunten
  • Met deze set heb je direct een complete surround sound opstelling in huis. Dolby Atmos stuurt geluidseffecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Pas het geluid van de soundbar aan op de ruimte met TruePlay op je iPhone of Android-toestel.

Minpunten
  • Voor een optimale geluidservaring heb je een televisie nodig met een hdmi ARC ingang.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam + Era 100 + Sub G3 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam + Era 100 + Sub G3 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam + Era 100 + Sub G3 Zwart. Als je de Sonos Beam + Era 100 + Sub G3 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam + Era 100 + Sub G3 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.