Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen.2 3.1 + Sub G3 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen.2 3.1 + Sub G3 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBG3EU1BLK.

Specificaties Sonos Beam Gen.2 3.1 + Sub G3 Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBG3EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Beam Gen.2 3.1 + Sub G3 Zwart

Met de Sonos Beam Gen.2 3.1 + Sub G3 Zwart geniet je niet alleen van het heldere geluid van de soundbar, maar ook van de diepste tonen dankzij de subwoofer. Of je nu naar muziek luistert of naar een film kijkt, de krachtige bas van de subwoofer zorgt ervoor dat explosies en muziek tot leven komen. Met Dolby Atmos word je volledig ondergedompeld in de wereld van je favoriete series. Deze geavanceerde technologie weerkaatst het geluid via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het lijkt alsof je midden in de actie zit. Het geluid van een Formule 1-wagen die langsraast, zal je echt doen opschrikken! Met de TruePlay functie op je iOS toestel kan je het geluid van de soundbar eenvoudig afstemmen op de akoestiek van de ruimte. Dit zorgt voor een optimale geluidsweergave, waar je ook bent in de kamer. Mocht je zelf niet over een iOS toestel beschikken, geen zorgen! Je kunt TruePlay eenmalig instellen op je Sonos speakers via het iOS toestel van een vriend of vriendin. Zo kan je toch genieten van het perfect afgestemde geluid. De Sonos Beam Gen.2 3.1 + Sub G3 Zwart is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Met zijn strakke en stijlvolle design past hij perfect in elk interieur. Haal het beste geluid in huis en creëer jouw eigen thuisbioscoopervaring met deze geweldige Sonos set!

Pluspunten
  • Dankzij de subwoofer geniet je van de diepste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. -> Met behulp van de subwoofer geniet je van de diepste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. -> Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar de plek waar je luistert, waardoor het geluid een extra ruimtelijke dimensie krijgt. Stel het geluid van de soundbar af op de ruimte via TruePlay op je iOS toestel. -> Pas het geluid van de soundbar aan op de ruimte met behulp van TruePlay op je iOS apparaat.

Minpunten
  • Als je echt wilt genieten van een echte surround sound, kies dan voor het Sonos One Duo Pack

    .

    De soundbar heeft geen bluetooth om je favoriete nummers te streamen.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen.2 3.1 + Sub G3 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen.2 3.1 + Sub G3 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen.2 3.1 + Sub G3 Zwart. Als je de Sonos Beam Gen.2 3.1 + Sub G3 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen.2 3.1 + Sub G3 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.