Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen.2 5.1 + One SL (2x) + Sub G3 Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen.2 5.1 + One SL (2x) + Sub G3 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBG3EU1.

Specificaties Sonos Beam Gen.2 5.1 + One SL (2x) + Sub G3 Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBG3EU1

Omschrijving van de Sonos Beam Gen.2 5.1 + One SL (2x) + Sub G3 Wit

Met de Sonos Beam Gen. 2 5.1 + One SL (2x) + Sub G3 Wit haal je een complete set in huis waarmee je kunt genieten van een meeslepende surround sound-ervaring met een krachtige bas. Deze set bestaat uit een soundbar, twee wifi speakers en een subwoofer. Met behulp van de gebruiksvriendelijke Sonos app kun je de speakers eenvoudig instellen als achterspeakers. Dankzij Dolby Atmos wordt het geluid van de soundbar via het plafond naar je luisterpositie gestuurd, waardoor het lijkt alsof het geluid vanuit alle kanten komt. Met TruePlay kun je het geluid van de soundbar afstemmen op de akoestiek van de ruimte, zodat je altijd kunt genieten van de beste geluidskwaliteit. Daarnaast kun je de soundbar moeiteloos toevoegen aan je Sonos multiroom systeem via de Sonos app. Hierdoor kun je in elke kamer naar dezelfde muziek luisteren of juist verschillende nummers afspelen in verschillende ruimtes. Het unieke aan deze set is dat de One SL speakers geen spraakassistentie bevatten, waardoor je volledige controle hebt over je muziek zonder dat je je zorgen hoeft te maken over privacy. Met de Sonos Beam Gen. 2 5.1 + One SL (2x) + Sub G3 Wit haal je niet alleen kwalitatief hoogwaardig geluid in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke vormgeving en de witte kleur zorgen ervoor dat deze set in elke kamer.

Pluspunten
  • Met deze set kun je direct naar een 5.1 opstelling luisteren, waardoor je kunt genieten van gedetailleerd geluid en een krachtige bas. Pas het geluid van de soundbar aan op de ruimte met behulp van TruePlay op je iOS-apparaat. Voeg de soundbar toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door het hele huis.

Minpunten
  • Als je spraakbediening wilt gebruiken, moet je de One SL verbinden met een andere Sonos-speaker, aangezien hij geen ingebouwde spraakassistent heeft. De soundbar heeft geen bluetooth, dus je kunt je smartphone niet met de bar verbinden.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen.2 5.1 + One SL (2x) + Sub G3 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen.2 5.1 + One SL (2x) + Sub G3 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen.2 5.1 + One SL (2x) + Sub G3 Wit. Als je de Sonos Beam Gen.2 5.1 + One SL (2x) + Sub G3 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen.2 5.1 + One SL (2x) + Sub G3 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.