Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen. 2 Wit 3.1 + Sub G3

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen. 2 Wit 3.1 + Sub G3. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBG3EU1.

Specificaties Sonos Beam Gen. 2 Wit 3.1 + Sub G3

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBG3EU1

Omschrijving van de Sonos Beam Gen. 2 Wit 3.1 + Sub G3

Met de Sonos Beam (Gen 2) + Sonos Sub G3 haal je het beste geluid in huis. Deze combinatie zorgt voor indrukwekkende bassen en helder geluid, waardoor je volledig opgaat in je favoriete films en series. De soundbar levert krachtige geluidseffecten, waardoor explosies levensecht klinken. Een van de unieke functies van deze soundbar is Dolby Atmos. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat het geluid via het plafond wordt weerkaatst, waardoor je een meeslepende ervaring krijgt. Het voelt alsof je middenin de actie zit, alsof een Formule 1-wagen echt langs je scheurt. Met TruePlay kun je het geluid van de soundbar afstemmen op de akoestiek van de kamer. Dit kan eenvoudig via je iOS-toestel. Als je geen iOS-toestel hebt, kun je TruePlay eenmalig instellen op je Sonos-speakers via het iOS-toestel van een vriend of vriendin. Zo ben je verzekerd van een optimale geluidsweergave, waar je ook bent in de kamer. Kortom, de Sonos Beam (Gen 2) + Sonos Sub G3 is de perfecte combinatie voor een meeslepende geluidsbeleving. Geniet van diepe bassen, helder geluid en een indrukwekkende surround sound. Met de nieuwste technologieën en het gebruiksgemak van Sonos, haal je het beste uit je audio-ervaring.

Pluspunten
  • Dankzij de subwoofer geniet je van de diepste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Pas het geluid van de soundbar aan op de ruimte met TruePlay op je iOS-apparaat.

Minpunten
  • Als je echt wilt genieten van surround sound, kies dan voor het Sonos One Duo Pack. De soundbar heeft geen bluetooth om je favoriete nummers te streamen.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen. 2 Wit 3.1 + Sub G3 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen. 2 Wit 3.1 + Sub G3 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen. 2 Wit 3.1 + Sub G3. Als je de Sonos Beam Gen. 2 Wit 3.1 + Sub G3 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen. 2 Wit 3.1 + Sub G3 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.