Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen 2 Zwart 5.0 + One (2x)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen 2 Zwart 5.0 + One (2x). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ONEG2EU1BLK.

Specificaties Sonos Beam Gen 2 Zwart 5.0 + One (2x)

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ONEG2EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Beam Gen 2 Zwart 5.0 + One (2x)

Ervaar een meeslepende surround sound met de Sonos Beam Gen2 + Sonos One Gen2 Duo Pack. Deze set bestaat uit een soundbar en 2 wifi speakers. Dankzij de Sonos app kun je de wifi speakers eenvoudig verbinden met de soundbar en ze gebruiken als achterluidsprekers. Hierdoor komen je favoriete films en series echt tot leven. De soundbar is uitgerust met Dolby Atmos, een revolutionaire technologie die het geluid via het plafond naar je luisterpositie reflecteert. Dit zorgt voor een extra ruimtelijke geluidsbeleving. Met TruePlay op je iOS-apparaat kun je het geluid van de speakers en de soundbar afstemmen op de akoestiek van de ruimte. Heb je zelf geen iOS-toestel? Geen probleem! Je kunt ook de iOS-app van een vriend of vriendin gebruiken om TruePlay eenmalig in te stellen op je Sonos speakers. Zo ben je verzekerd van een optimale geluidskwaliteit, ongeacht de indeling van je kamer. Met de Sonos Beam Gen2 + Sonos One Gen2 Duo Pack haal je een complete surround sound-ervaring in huis. Geniet van kristalhelder geluid, diepe bassen en een meeslepende geluidsweergave. Creëer je eigen thuisbioscoop en beleef films, series en muziek zoals nooit tevoren.

Pluspunten
  • Met deze set geniet je van echt surroundgeluid. Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar de positie waar je luistert, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Pas het geluid van de soundbar aan de ruimte aan met TruePlay op je iOS-apparaat.

Minpunten
  • Als je wilt genieten van de diepste tonen, ga dan voor een set met de Sonos Sub G3. De soundbar heeft geen bluetooth om je favoriete nummers te streamen.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen 2 Zwart 5.0 + One (2x) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen 2 Zwart 5.0 + One (2x) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen 2 Zwart 5.0 + One (2x). Als je de Sonos Beam Gen 2 Zwart 5.0 + One (2x) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen 2 Zwart 5.0 + One (2x) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.