Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen2 + 2x One SL + Sub Mini Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen2 + 2x One SL + Sub Mini Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBM1EU1BLK.

Specificaties Sonos Beam Gen2 + 2x One SL + Sub Mini Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBM1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Beam Gen2 + 2x One SL + Sub Mini Zwart

Met de Sonos Beam Gen2 + 2x One SL + Sub Mini Zwart geniet je van een meeslepende surround soundervaring en een indrukwekkende bas. Deze set bestaat uit een soundbar, 2 speakers en een subwoofer. Ondanks zijn compacte formaat versterkt de subwoofer de diepe tonen van de soundbar, waardoor je de bas krachtig en helder hoort. Via de Sonos app kun je de One SL speakers instellen als achterspeakers, waardoor je een volledig surroundgeluid kunt creëren. Dankzij de geavanceerde Dolby Atmos technologie wordt het geluid van de soundbar via het plafond weerkaatst naar je luisterpositie, waardoor het geluid van alle kanten lijkt te komen. Dit zorgt voor een levensechte, meeslepende luisterervaring. Bovendien kun je met de Trueplay functie het geluid afstemmen op de akoestiek van de kamer, waardoor je in elke hoek van de kamer kunt genieten van een uitstekende geluidskwaliteit. Voeg deze set toe aan je bestaande Sonos multiroom systeem en speel je favoriete muziek door het hele huis af. Creëer de perfecte sfeer in elke kamer en geniet van een ongeëvenaarde audio-ervaring met de Sonos Beam Gen2 + 2x One SL + Sub Mini Zwart.

Pluspunten
  • Met deze set kun je direct luisteren naar een 3.1-opstelling, waardoor je kunt genieten van gedetailleerd geluid met een krachtige bas. Voeg de soundbar toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door het hele huis. Pas het geluid van de soundbar aan op de ruimte via TruePlay op je iOS-toestel.

Minpunten
  • Als je spraakbediening wilt gebruiken, moet je de One SL verbinden met een andere Sonos speaker, omdat hij zelf geen ingebouwde spraakassistent heeft.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen2 + 2x One SL + Sub Mini Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen2 + 2x One SL + Sub Mini Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen2 + 2x One SL + Sub Mini Zwart. Als je de Sonos Beam Gen2 + 2x One SL + Sub Mini Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen2 + 2x One SL + Sub Mini Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.