Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL Wit (2x)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL Wit (2x). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ONESLEU1.

Specificaties Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL Wit (2x)

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ONESLEU1

Omschrijving van de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL Wit (2x)

Ervaar een meeslepende surround sound met de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL Wit (2x). Deze set bestaat uit een soundbar en 2 wifi speakers. Met behulp van de Sonos app kun je de wifi speakers verbinden met de soundbar en ze gebruiken als achterluidsprekers. Hierdoor komt jouw favoriete films en series echt tot leven. De One SL speakers zijn speciaal ontworpen zonder ingebouwde microfoon, in tegenstelling tot de gewone One speakers. De soundbar is voorzien van Dolby Atmos, een geavanceerde technologie die het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie weerkaatst. Hierdoor ontstaat een indrukwekkende ruimtelijke geluidsbeleving. Met de TruePlay functie op je iOS toestel kun je het geluid van de speakers en de soundbar afstemmen op de specifieke akoestiek van de ruimte. Geen iOS toestel? Geen probleem! Je kunt ook een iOS apparaat van een vriend of vriendin lenen om de TruePlay functie eenmalig in te stellen op jouw Sonos speakers. Met de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL Wit (2x) geniet je niet alleen van hoogwaardige geluidskwaliteit, maar ook van het gemak van draadloze connectiviteit en een strak, modern design. Creëer de ultieme thuisbioscoopervaring en dompel jezelf onder in een wereld van prachtig geluid.

Pluspunten
  • Met deze set geniet je van echt surroundgeluid. Dolby Atmos stuurt geluid via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid een extra ruimtelijk effect heeft. Pas het geluid van de soundbar aan op de ruimte met behulp van TruePlay op je iOS-apparaat.

Minpunten
  • Als je spraakbediening wilt gebruiken, moet je de One SL verbinden met een andere Sonos speaker, omdat hij zelf geen ingebouwde spraakassistent heeft. De soundbar heeft geen bluetooth om je favoriete nummers te streamen.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL Wit (2x) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL Wit (2x) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL Wit (2x). Als je de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL Wit (2x) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL Wit (2x) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.