Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL zwart (2x)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL zwart (2x). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ONESLEU1BLK.

Specificaties Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL zwart (2x)

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ONESLEU1BLK

Omschrijving van de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL zwart (2x)

Ervaar een meeslepend geluid met de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL Zwart (2x). Deze set bestaat uit een soundbar en 2 draadloze speakers. Met behulp van de Sonos app kun je de wifi speakers eenvoudig koppelen aan de soundbar en ze als achterluidsprekers gebruiken. Dit zorgt voor een indrukwekkende geluidsweergave bij het kijken van je favoriete films en series. De One SL speakers zijn speciaal ontworpen zonder ingebouwde microfoon, in tegenstelling tot de reguliere One speakers. De soundbar van de Sonos Beam Gen2 is voorzien van Dolby Atmos technologie. Dit betekent dat het geluid via het plafond wordt weerkaatst naar de luisterpositie, waardoor de audio nog ruimtelijker klinkt. Met behulp van TruePlay op je iOS apparaat kun je het geluid van de speakers en de soundbar precies afstemmen op de akoestiek van de ruimte. Mocht je zelf geen iOS apparaat hebben, dan kun je de TruePlay functie eenmalig instellen met behulp van het iOS apparaat van een vriend of vriendin. Met de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL Zwart (2x) breng je de bioscoopervaring naar je eigen woonkamer. Geniet van een meeslepend surround sound geluid en pas het geluid aan op jouw persoonlijke voorkeuren en de akoestiek van de ruimte. Haal het maximale uit je films, series en muziek met deze hoogwaardige set van Sonos.

Pluspunten
  • Met deze set geniet je van echt surroundgeluid. Dolby Atmos stuurt geluid via het plafond naar jouw luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Pas het geluid van de soundbar aan op de ruimte met behulp van TruePlay op jouw iOS-apparaat.

Minpunten
  • Als je spraakbediening wilt gebruiken, moet je de One SL verbinden met een andere Sonos-speaker, omdat hij zelf geen ingebouwde spraakassistent heeft. Je kunt je favoriete nummers niet streamen naar de soundbar via bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL zwart (2x) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL zwart (2x) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL zwart (2x). Als je de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL zwart (2x) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen2 5.0 + One SL zwart (2x) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.