Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen2 + Sub Mini Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen2 + Sub Mini Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBM1EU1BLK.

Specificaties Sonos Beam Gen2 + Sub Mini Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBM1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Beam Gen2 + Sub Mini Zwart

Upgrade het geluid van je televisie met de Sonos Beam Gen2 + Sub Mini in het zwart. Deze complete set bestaat uit een indrukwekkende soundbar en een compacte subwoofer. Hiermee ervaar je niet alleen het heldere geluid van de soundbar, maar ook de diepste tonen dankzij de subwoofer. Met Dolby Atmos wordt het geluid via het plafond gestuurd, waardoor je een meeslepende virtual surround sound ervaart. Het is net alsof je zelf deel uitmaakt van je favoriete film! De Sonos Beam Gen2 + Sub Mini is eenvoudig toe te voegen aan je bestaande Sonos multiroom systeem via de handige Sonos app. Zo kun je moeiteloos muziek afspelen door het hele huis. Luister in elke kamer naar hetzelfde nummer voor een harmonieuze sfeer, of kies ervoor om in elke ruimte andere muziek te beluisteren voor een gepersonaliseerde ervaring. Met deze Sonos set wordt entertainment naar een hoger niveau getild en geniet je van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit in elke hoek van je huis.

Pluspunten
  • Met deze set kun je direct naar een 3.1 opstelling luisteren, waardoor je kunt genieten van gedetailleerd geluid met een krachtige bas. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound. Voeg de soundbar toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door het hele huis.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen bluetooth om je favoriete nummers te streamen.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen2 + Sub Mini Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen2 + Sub Mini Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen2 + Sub Mini Zwart. Als je de Sonos Beam Gen2 + Sub Mini Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen2 + Sub Mini Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.