Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos E10G1EU1.

Specificaties Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

E10G1EU1

Omschrijving van de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit

Ervaar een meeslepend surroundgeluid met de Sonos Beam Gen2 + 2x Sonos Era 100 Wit. Deze set bestaat uit een geavanceerde soundbar en twee draadloze wifi-luidsprekers. Met behulp van de Sonos-app kun je de wifi-luidsprekers eenvoudig koppelen aan de soundbar en ze gebruiken als achterluidsprekers. Hierdoor komt jouw favoriete films en series tot leven als nooit tevoren. De soundbar is voorzien van Dolby Atmos-technologie, wat betekent dat het geluid via het plafond wordt weerkaatst naar jouw luisterpositie. Hierdoor geniet je van een extra ruimtelijke geluidsbeleving. Met TruePlay op je iPhone of Android-apparaat kun je het geluid van de luidsprekers en de soundbar perfect afstemmen op de akoestiek van de ruimte. Bovendien kun je dankzij de bluetooth-functie je apparaten eenvoudig verbinden met de Era 100 zonder dat er een internetverbinding nodig is. Met de Sonos Beam Gen2 + 2x Sonos Era 100 Wit haal je niet alleen een hoogwaardig geluidssysteem in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke witte afwerking past perfect bij elke moderne inrichting en geeft je woonkamer een elegante uitstraling. Of je nu een filmavond organiseert of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek, met deze set ben je verzekerd van een indrukwekkende geluidsbeleving en ultiem gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Met deze set kun je genieten van echt surroundgeluid. Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar de plek waar je luistert, waardoor het geluid nog ruimtelijker klinkt. Pas het geluid van de soundbar aan op de ruimte met behulp van TruePlay op je iPhone en Android-toestel.

Minpunten
  • Als je wilt genieten van de diepste tonen, kies dan voor een set met de Sonos Sub G3.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit. Als je de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.