Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit + Sub Mini Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit + Sub Mini Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBM1EU1.

Specificaties Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit + Sub Mini Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBM1EU1

Omschrijving van de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit + Sub Mini Wit

Met de Sonos Beam Gen2 + 2x Era 100 + Sub Mini geniet je van een meeslepende geluidservaring met gedetailleerd geluid en een krachtige bas. Deze complete set bestaat uit een soundbar, twee speakers en een compacte subwoofer. Ondanks zijn kleine formaat zorgt de Sub Mini voor een versterking van de bas van de soundbar, waardoor de diepe tonen nog intenser klinken. Met de Era speakers kun je een echte surround sound opstelling creëren, door ze als achterspeakers te gebruiken. De soundbar is uitgerust met Dolby Atmos technologie, waarmee het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt gestuurd. Hierdoor komt het geluid van alle kanten en kun je genieten van een echte bioscoopervaring in je eigen huis. Met de handige Sonos app kun je de Beam eenvoudig toevoegen aan je Sonos multiroom systeem, waardoor je muziek door het hele huis kunt afspelen. Of je nu wilt ontspannen met rustgevende muziek in de slaapkamer of een feestje wilt bouwen met opzwepende beats in de woonkamer, met deze set kun je het allemaal. Kortom, met de Sonos Beam Gen2 + 2x Era 100 + Sub Mini haal je een complete en veelzijdige geluidsopstelling in huis voor een ultieme luisterervaring.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je meteen een complete surround sound-opstelling in huis. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound. Pas het geluid van de soundbar aan op de ruimte met behulp van TruePlay op je iPhone en Android-apparaat.

Minpunten
  • Voor een optimale geluidservaring heb je een televisie nodig met een HDMI ARC-ingang.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit + Sub Mini Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit + Sub Mini Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit + Sub Mini Wit. Als je de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit + Sub Mini Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 100 Wit + Sub Mini Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.