Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBG3EU1.

Specificaties Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBG3EU1

Omschrijving van de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit

Met de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Sonos Era 300 Wit + Sonos Sub G3 Wit creëer je eenvoudig een meeslepende bioscoopervaring in je eigen huis. Deze complete surround opstelling bestaat uit een stijlvolle soundbar, twee draadloze speakers en een krachtige subwoofer. Met behulp van de intuïtieve Sonos app kun je de wifi speakers eenvoudig instellen als achterspeakers, waardoor je kunt genieten van een levensecht surround geluid. De soundbar en speakers zijn uitgerust met Dolby Atmos, een geavanceerde technologie die het geluid via het plafond naar je luisterpositie weerkaatst. Hierdoor word je volledig ondergedompeld in de actie van je favoriete films en series. Met de handige TruePlay functie op je iPhone of Android toestel kun je het geluid van de speakers afstemmen op de specifieke akoestiek van de ruimte. Zo ben je verzekerd van een optimale geluidsweergave, waar je ook bent in de kamer. Met de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Sonos Era 300 Wit + Sonos Sub G3 Wit haal je niet alleen een hoogwaardig audiosysteem in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strak vormgegeven apparaten passen perfect in elke moderne woonkamer. Bovendien biedt Sonos de mogelijkheid om je muziek eenvoudig te bedienen via spraakopdrachten, dankzij de integratie met voice assistants zoals Google Assistant en Amazon Alexa. Kortom, met deze complete set geniet je van.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je direct een complete surround sound-opstelling in huis. Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid een extra ruimtelijk geluid krijgt. Pas het geluid van de soundbar aan op de ruimte met TruePlay op je iPhone of Android-apparaat.

Minpunten
  • Voor een optimale geluidservaring heb je een televisie nodig met een hdmi ARC-ingang.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit. Als je de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen2 Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.