Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen2 Wit 5.0 + One (2x)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen2 Wit 5.0 + One (2x). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ONEG2EU1.

Specificaties Sonos Beam Gen2 Wit 5.0 + One (2x)

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ONEG2EU1

Omschrijving van de Sonos Beam Gen2 Wit 5.0 + One (2x)

Ervaar een echte surround sound met de Sonos Beam Gen2 + Sonos One Gen2 Duo Pack. Deze set bestaat uit een soundbar en twee wifi-luidsprekers. Met behulp van de Sonos-app kun je de wifi-luidsprekers verbinden met de soundbar en ze gebruiken als achterluidsprekers. Hierdoor worden je favoriete films en series tot leven gebracht. De soundbar is voorzien van Dolby Atmos, een revolutionaire technologie die het geluid via het plafond naar je luisterpositie reflecteert. Dit zorgt voor een extra ruimtelijke geluidsbeleving. Met TruePlay op je iOS-apparaat kun je het geluid van de luidsprekers en de soundbar afstemmen op de akoestiek van de ruimte. Geen iOS-apparaat tot je beschikking? Geen probleem! Vraag gewoon een vriend of vriendin of je zijn of haar apparaat kunt gebruiken om TruePlay eenmalig in te stellen op je Sonos-luidsprekers. Op deze manier geniet je altijd van de perfecte geluidskwaliteit, aangepast aan jouw specifieke luisteromgeving. Met de Sonos Beam Gen2 + Sonos One Gen2 Duo Pack haal je een complete surround sound-ervaring in huis. De set is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog dankzij het strakke en stijlvolle ontwerp. Kortom, met deze Sonos-set geniet je van een indrukwekkende geluidsweergave en een prachtige aanvulling op je interieur.

Pluspunten
  • Met deze set geniet je van een echte surround sound. Dolby Atmos stuurt geluidseffecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Pas het geluid van de soundbar aan op de ruimte met TruePlay op je iOS-apparaat.

Minpunten
  • Als je wilt genieten van de diepste tonen, kies dan voor een set met de Sonos Sub G3. De soundbar heeft geen Bluetooth om je favoriete nummers te streamen.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen2 Wit 5.0 + One (2x) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen2 Wit 5.0 + One (2x) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen2 Wit 5.0 + One (2x). Als je de Sonos Beam Gen2 Wit 5.0 + One (2x) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen2 Wit 5.0 + One (2x) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.